Hvad leder du efter?

Nyheder

Drømmer du om at arbejde professionelt med heste?

Drømmer du om en fremtidssikret uddannelse, hvor du kan arbejde professionelt med heste og mennesker? Så kunne uddannelserne till Ridelærer, Rideinstruktør og Berider måske være noget for dig. Uddannelsesstart er august 2020, og for at kunne søge optagelse, skal du have gennemført Dansk Ride Forbunds 14 dages introduktionskursus, som forventes afviklet fra 29/6 til 10/7 – naturligvis under forudsætning af, at forsamlingsforbuddet på max. 10 personer er ophævet. Tilmeldingsfristen til kurset er den 15. maj 2020.


Uddannelserne til Ridelærer, Rideinstruktør og Berider udbydes af Dansk Ride Forbund i samarbejde med Dansk Ride-Instruktør Forening (DRIF) og forventes at starte i august. Kan du tjekke nedenstående af, så er en af uddannelserne helt sikkert noget for dig:

- du har flair for at ride

- du har lyst til at arbejde med mennesker og heste

- du har interesse for at undervise både begyndere og øvede

- du har lyst til at drifte en rideklub

- du er ikke bange for at tage fat

Ansøgerforudsætninger
Unge, der ønsker at starte på ridelæreruddannelsen, skal inden uddannelsesstart:
1. Være fyldt 17 år og min. have et afgangsbevis fra 9. klasse, med min. 02 i dansk og matematik.
2. Have gennemført Dansk Ride Forbunds 14 dages introduktionskursus, der afholdes i juni/juli måned (såfremt forsamlingsforbuddet på max. 10 personer er ophævet) eller tidligere har gennemført GF2 på Jordbrugets UddannelsesCenter med Projekt Hest.
 

Tilmelding
Tilmelding til 14 dages introduktionskursus sker via tilmeldingsblanket på Dansk Ride Forbunds hjemmeside her. Man er samtidig tilmeldt optagelsesprøven, der afholdes i umiddelbar tilslutning til introduktionskurset.

Andre ansøgere
Hvis man ønsker at deltage i introduktionskurset, men ikke i optagelsesprøven, er dette ligeledes muligt, hvis der er plads på kurset.

Undervisere
På kurset vil der blive undervist i dressur, spring, rideteori, instruktørgerning, undervisningslære (pædagogik), samt førstehjælp til hest, og undervisere vil være berider Mette Svare Ehlers, berider Johnny Hansen, FEI-dyrlæge Mette Uldahl m.fl.


Efter bestået optagelsesprøve starter selve uddannelsen pr. 1/8 på et af Dansk Ride Forbunds godkendte læresteder. Oversigt over læresteder til ridelæreruddannelsen finder man her.


Yderligere information fås ved at kontakte Dansk Ride Forbund enten på mail hei@rideforbund.dk eller på telefon 43 26 28 13.