Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

30. oktober 2020

DRF søger ny formand for Voltigeringsudvalget

Brænder du for voltigering, og vil du være med til at udvikle voltigeringssporten i Danmark til gavn for udøvere, klubber og frivillige? Så er du måske den nye formand for Voltigeringsudvalget i Dansk Ride Forbund. Som en del af Voltigeringsudvalget skal du, i tæt samarbejde med administrationen, være drivkraften i både den nutidige og fremtidige udvikling af voltigeringssporten i Danmark. Sammen med administration bliver du ansvarlig for sammensætningen af det Voltigeringsudvalget, der kommer til at bestå af op til 6 medlemmer.

Læs mere
22. oktober 2020

Dansk Rideforbund og Stutteri Ask går sammen om ny springturnering

Dansk Ride Forbund og Stutteri Ask lancerer nu Stutteri Ask Trophy – en springturnering på B-niveau for children-, kat. 1-, junior-, ung- og U25-ryttere, som skal udvikle og fremme den danske ungdomselite i springning. Turneringen skydes i gang starten af det nye år og vil blive afgjort ved finalen hos Stutteri Ask i uge 15. Læs mere her.

Læs mere
21. oktober 2020

DRF søger ny holdleder med ansvar for både U25- og seniordressur

Fremtiden for dansk dressursport ser lysere ud end nogensinde før, og Dansk Ride Forbund har skarpt fokus på både at understøtte nuværende eliteryttere samt udvikle potentielle talenter gennem en langsigtet elite- og talentstrategi. Til at understøtte dette arbejde, søger vi nu en stærk holdleder med ansvar for både U25- og seniorrytterne. Brænder du for dressurens udvikling, har du et godt kendskab til international dressur, og ligger koordinering og struktur helt naturligt til dig, så er du måske vores nye kollega.

Læs mere
21. oktober 2020

Farvel til TREC som disciplin – på gensyn til konceptet i et nyt format

På det seneste bestyrelsesmøde i DRF den 20. oktober godkendte bestyrelsen et forslag fra administrationen om at nedlægge TREC som selvstændig disciplin under DRF. Det betyder, at disciplinen, som vi kender den i dag, ophører officielt pr. 1. januar 2021, men flere af aktiviteterne vil fortsætte blot i andre formater og sammenhænge.

Læs mere
20. oktober 2020

Ingen Blue Hors Dressur Festival i år: CDI3* og landsstævnet aflyses og finalen i Bundgaard Byg Cup rykkes

Pga. de gældende COVID-19-restriktioner har det været nødvendigt at foretage justeringer i årets Blue Hors Dressur Festival, og da det ikke længere kan hænge sammen at afvikle hverken CDI3* eller landsstævnet, rykkes finalen i Bundgaard Byg Cup til uge 48, og de øvrige af festivalens klasser aflyses.

Læs mere
15. oktober 2020

Finaler i PAVO og DRF’s springchampionat for unge heste afvikles på Vilhelmsborg i uge 47

Under normale omstændigheder plejer finalerne i PAVO og DRF’s championat for både unge dressur- og springheste at blive afviklet ved samme stævne, men i år har de gældende COVID-19-restriktioner desværre gjort, at det ikke har været muligt. Derfor afholdes finalerne i dressuren hos Blue Hors i uge 46, og nu er det så også lykkedes at placere springfinalerne, som løber af stablen fra den 16.-18. november hos Danish Derby på Vilhelmsborg. Læs mere nedenfor.

Læs mere
7. oktober 2020

Finaler i PAVO og DRF’s dressurchampionat for unge heste afvikles på Blue Hors i uge 46

Som bekendt gjorde de gældende COVID-19-restriktioner det nødvendigt at udskyde det store finalestævne for landets bedste unge spring- og dressurheste, der skulle have være afviklet i den kommende weekend på Blue Hors. Det er nu lykkedes at få en ny dato i kalenderen for afviklingen af finalerne for dressurhestene. Det er atter Blue Hors, der lægger hus til, men netop myndighedernes restriktioner, med fokus på antal deltagere pr. arrangement, har medført, at finalerne i år afvikles på en lidt anderledes facon end beskrevet i bestemmelserne. Læs mere herunder, hvor vi gennemgår set-uppet, der afvikles d. 11. -15. november. Der arbejdes fortsat på højtryk for at finde en afviklingsform og arrangør for springhestene.

Læs mere
6. oktober 2020

Sidste chance for at ansøge om B-stævneterminer i spring og dressur for den kommende sæson

Nu er det ved at være sidste chance for alle stævnearrangører, der ønsker at ansøge om B-stævneterminer i perioden 1. april 2021 til 31. marts 2022. Deadline for ansøgning er søndag den 11. oktober, og vi ser meget frem til at modtage ansøgninger fra erfarne såvel som nye arrangører!

Læs mere
6. oktober 2020

Vilde heste forhindrer fri adgang til naturen!

Ridende kan på ingen måde sikkert færdes i indhegninger med ”vilde” heste. Hestes naturlige flokadfærd gør det simpelthen ikke muligt. Det er budskabet i et debatindlæg fra Dansk Ride Forbund og Dansk Islandshesteforening, som bringes på Altinget.dk i dag.

Læs mere
6. oktober 2020

Doteringer fjernet til Agria DRF-mesterskab i spring for pony og children på Vilhelmsborg

De seneste dage har skabt en del misforståelser og spekulationer omkring Agria DRF-mesterskaberne i indendørsspring for pony og children på Vilhelmsborg. Flere stævnedeltagere har haft en opfattelse af, at det krævede ekstrabetaling, før man kunne få lov at starte mesterskaberne, hvilket vi selvfølgelig har afvist fuldstændigt. Det har blandt andet bragt stor usikkerhed omkring økonomien til mesterskaberne, og derfor har Dansk Ride Forbund i samråd med stævnearrangøren undtagelsesvis besluttet at fjerne doteringerne til dette års pony og children mesterskab i springning.

Læs mere