Hvad leder du efter?

Nyheder

Fuld knald på unghestechampionaterne

Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for ungheste er i fuld gang, og med kun to kvalifikationsstævner tilbage for både spring- og dressurhestene begynder spændingen om, hvem der går videre til mellemrunden, for alvor at melde sig. Heste, der allerede er kvalificeret til mellemrunden, skal meldes til inden anmeldelsesfristen den 6. september.


De sidste kvalifikationsstævner
I dressurchampionatet bliver de sidste to kvalifikationsstævner afholdt på Sportsrideklubben Aalborg (SAO) og Frederiksværk Rideklub (FVR) i uge 37. For at gå videre til mellemrunden skal 4-, 5-, og 6-års hestene have opnået en score på 7,8, mens 7-års hestene skal have en score på 7,2. Såfremt du allerede er kvalificeret, kan du tilmelde dig via DRF Go! til og med den 6. september. Kvalificerer du dig ved et af de to kvalifikationsstævner i uge 37, har du selvfølgelig stadig mulighed for at tilmelde dig efter den 6. september.

I springchampionatet er der også stadig to kvalifikationsstævner i vente. De bliver afholdt hos Kongsdal Rideklub (KONG) og Riders Cup (RIC) i henholdsvis uge 37 og 39.

Mellemrunden – ”den gamle kending”
I mellemrunden skal hestene gå det respektive finaleprogram for deres årgang. Undtaget er 4-års hestene, da de går samme program som ved kvalifikationerne. Til gengæld vil dommerne i 4-års klassen være placeret inde på banen mellem I og G, hvorimod de til kvalifikationerne står udenfor banen ved E.

Den store finale i Randbøl
Efter mellemrunden ved vi, hvilke af landets bedste spring- og dressurheste, vi kan glæde os til at se til finalestævnet på Blue Hors i uge 41, og der er god grund til at glæde sig, for som altid er niveauet tårnhøjt, så der er lagt op til en stævneoplevelse i særklasse.

Du kan se de foreløbige resultater her.