Hvad leder du efter?

Nyheder

Harridslev Rideklub modtager støtte til ny fiberbund

Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond og Jutlander Bank har doneret 140.000 kroner til Harridslev Rideklub, som går til en ny fiberbund til klubbens udendørs dressurbane. Og sponsoratet falder på et tørt sted, da Harridslev Rideklub har en ambition om flere lokale aktiviteter, hvor mange får gavn af den nye bane.


(Afdelingsdirektør i Jutlander Bank Johnny Freiheit Nielsen
og medlem af sponsorudvalget i HARK Kristian Sørensen)


En stor mulighed for klubben 
Med støtten bakker Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond og Jutlander Bank op om en engageret rideklub, som gør et vigtigt stykke arbejde for en masse medlemmer. Formand for sponsorudvalget i Harridslev Rideklub, Karin Sørensen, fortæller at samarbejde med Jutlander Bank gør en kæmpe forskel for klubben: ”Vi er utroligt taknemmelige for støtten, og glæder os meget over vores medlemmer og gæsters muligheder for at ride og konkurrere på så gode bunde”.

Planer om udvidelse
Og nu hvor klubben har fået mulighed for at opgradere med en ny fiberbund, er der store planer for fremtiden. Karin Sørensen fortæller, at ”med støtten i ryggen, har vi mulighed for at videreudvikle vores stævner og undervisning endnu mere. Vi vil også gerne udvide vores tilbud, så vi på sigt kan tilbyde endnu flere undervisningsformer af børn og unge og voksne.”  

En vigtig del af lokalområdet
Afdelingsdirektør i Jutlander Bank, Johnny Freiheit Nielsen fortæller, hvorfor valget faldt på netop Harridslev Rideklub: ”Baggrunden for, at Fonden har valgt at støtte Harridslev Rideklub, er, at vi ønsker at støtte fritidsaktiviteterne for børn og unge i lokalområdet, og Harridslev Rideklub har igennem flere år vist, at de er dygtige til at engagere og motivere deres medlemmer til at gøre en indsats i klubben - senest ved, at klubbens Youth Team blev tildelt Randers Kommunes initiativpris ved sportsfejringen 2019”, afslutter han.