Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

26. februar 2021

Status på udbrud af herpesvirus 1

Dansk Ride Forbund følger udviklingen omkring udbruddet af den aggressive herpesvirus 1 i Valencia nøje og fraråder nu, at man rejser til stævner rundt om i Europa. Læs mere nedenfor.

Læs mere
26. februar 2021

Mustang Trailers overtager tøjlerne fra Nord-Vest Box på den populære springturnering

Fremadrettet er det Mustang Trailers, der vil stå bag den populære turnering for ponyspringryttere i alle tre kategorier, der afvikles i LA og MB. Cuppen afvikles efter samme koncept som hidtil med kvalifikationer ved C-stævner over hele landet.

Læs mere
26. februar 2021

Kompensationsordninger forlænges

De generelle kompensationsordninger samt ordningen med lønkompensation forlænges frem til og med mandag den 5. april. Derfor kan I som klub stadig søge om at få del i kompensationsordningerne, hvis jeres omsætning er faldet mindst 30 procent. Ordningerne må søges uanset, om man som virksomhed må åbne eller ej.

Læs mere
26. februar 2021

Nyt fra senior- og U25 dressuren: Sådan forbereder vi os frem mod OL og EM

Selvom verden føles stillestående for tiden, så er forberedelserne til både OL og EM i 2021 bestemt ikke gået i stå i den danske dressurlejr. Vores senior- og U25-bruttogrupperyttere træner på livet løs, og snart drager tre af seniorerne afsted til World Cup s-Hertogenbosch i Holland, hvor der bl.a. er kvalifikationer til OL på spil.

Læs mere
25. februar 2021

Ny struktur på plads for talentudvikling i paradressur

Parasport Danmark vil fra efteråret 2021 lancere en ny struktur for paradressuren, som omfatter både talent- og eliteryttere og skal sikre, at Danmark fortsat kan vinde medaljer ved EM, VM og de Paralympiske Lege.

Læs mere
25. februar 2021

Administrationen er lukket fra kl. 10-13 i dag

Pga. personalemøde er vores telefoner lukkede fra kl. 10-13 i dag. Vi sidder naturligvis klar igen fra kl. 13 og frem.

Læs mere
24. februar 2021

Her er DRF’s nye certificeringsordning – skal jeres klub certificeres?

Siden sidste sommer har vi arbejdet benhårdt på en opdateret version af DRF’s certificeringsordning. Den nye ordning skal fungere som et udviklings- og kvalitetssikringsværktøj, og DRF kommer til at fungere som en aktiv samarbejdspartner ved at yde både faglig sparring og administrativ support. Kort fortalt har vi skåret antallet af certificeringer ned fra otte til fire og revideret både indhold og krav, så det bliver meget mere tilgængeligt at opnå certificeringerne. Og så vil vi fremover gøre meget mere ud af at promovere de certificerede klubber til inspiration for andre, bl.a. gennem månedlige klubportrætter. Her kan du læse mere om, hvordan den nye ordning ser ud, samt hvilke muligheder der ligger fremadrettet.

Læs mere
23. februar 2021

Udbrud af aggressiv herpesvirus 1 på stævneplads i Valencia

Mandag d. 22. februar blev Dansk Ride Forbund informeret om et udbrud af en aggressiv herpesvirus 1 på en stævneplads i Valencia, Spanien. Siden da har vi været i kontakt med alle relevante parter – nationale og internationale - og vi følger naturligvis situationen nøje og tager alle nødvendige forholdsregler for at undgå smittespredning i Danmark.

Læs mere
23. februar 2021

Grønt lys til afvikling af stævner for seniorryttere i springning med rytterkategori 6

Snart skriver kalenderen 1. marts, og det betyder, at stævneaktiviteten har været nærmest lig nul i snart tre måneder. Mange af os tripper for at kunne komme i gang, og det ser nu ud til, at det kan lade sig gøre for landets bedste springryttere, da disse er undtaget fra forsamlingsforbuddet jf. Kulturministeriets bekendtgørelse om professionel idræt. DRF har derfor i samarbejde med DIF fået defineret professionelle idrætsudøvere på højeste nationale niveau i springning til at være seniorryttere tilhørende rytterkategori 6 – dog først fra det år, rytteren fylder 22.

Læs mere
23. februar 2021

Nyt om kompensation for aflyste arrangementer samt DIF og DGI’s corona-hjælpepulje

Kulturministeriets kompensationsordning for arrangører af større kultur- og idrætsarrangementer er netop genåbnet, og er desuden blevet forlænget, og der kan derfor igen søges om kompensation for tab i forbindelse med aflyste stævner. Derudover er det endnu engang lykkedes at få tildelt yderligere midler til DIF og DGI’s corona-hjælpepulje, der er etableret for at give ekstraordinære tilskud til lokale idrætsforeninger i forbindelse med corona-nedlukningen.

Læs mere