Hvad leder du efter?

Nyheder

Absolut ingen krav om ekstrabetaling ved Agria DRF-mesterskaberne i spring for pony og children på Vilhelmsborg

Fredag aften kunne vi glædeligt melde ud, at de indendørs Agria DRF-mesterskaber for pony og children alligevel kan afvikles i år, da World Cup Herning ApS har tilbudt at afvikle dem på Vilhelmsborg i den kommende weekend. Efterfølgende er vi desværre blevet gjort opmærksomme på, at flere har fået den opfattelse, at der kræves en ekstrabetaling, før man kan få lov til at starte mesterskaberne. Denne misforståelse vil vi gerne mane i jorden én gang for alle.


I kølvandet på aflysningen hos Fredericia Sportsrideklub er der blevet søgt intenst efter muligheder for at redde årets indendørs mesterskaber for de unge springryttere. Det har bl.a. omfattet, at man har forsøgt at rejse finansiel støtte til stævnearrangørerne for at muliggøre afviklingen. Helt konkret er der startet en indsamling blandt forældre til ryttere, der er kvalificerede til mesterskaberne, hvor man bl.a. har opfordret til donationer samt bedt om støtte gennem ekstrabetalinger på 2500 kr. pr. hest/pony. Det står naturligvis alle frit for, om man ønsker at bidrage økonomisk til afviklingen af mesterskaberne, men det er vigtigt for DRF at understrege, at vi intet har med indsamlingen at gøre, og at det aldrig kan eller må blive et krav, at man skal foretage en ekstrabetaling for at kunne deltage i vores mesterskaber. Derudover er det også vigtigt at pointere, at der på intet tidspunkt har været tale om, at hverken World Cup Herning ApS eller DRF har bedt om/krævet støtte til afviklingen af mesterskaberne.

Når alt dette er sagt, er vi stadig meget glade for, at mesterskaberne kan afvikles i den kommende weekend, så vi også i år kan få kåret vinderne af de indendørs Agria DRF-mesterskaber i spring for pony og children.