Hvad leder du efter?

Nyheder

Brogaardens Kombi Cup er skudt i gang – skal du med?

Første kvalifikation af den nye Brogaardens Kombi Cup løb af stablen i den forgangne weekend i Dragør. Cuppen er til for D-ryttere, som er friske på at vise, hvad de kan i både dressur og springning. Denne gang deltog Nikoline på sin haflinger Arkansas, som trods en periode med mindre lyst til at starte stævne, igen fik blod på tanden til at give den hele armen inde på banen.


Da jeg læste om Brogaardens Kombi Cup, blev jeg fanget af konceptet. Jeg så det som en mulighed for at komme ud og ride imod andre, der er på samme niveau, som jeg selv er på. Jeg kan godt lide, at man ikke må deltage, hvis man f.eks. normalt plejer at ride c-stævner” fortæller Nikoline, som til dagligt går på Halstedhus Efterskole, hvor hun får undervisning i både dressur og springning.

Kombinationen giver plads til både gode og dårlige dage
Som noget nyt, har DRF og Brogaarden valgt at lave et koncept, hvor alle ryttere skal deltage i både dressur og springning. Det betyder, at rytterne konkurrerer to dage i træk for at samle point. Ekvipagerne med flest point kvalificerer sig til finalerne i hhv. Øst og Vest.

Nikoline fortæller: ”Vi synes, at det er sjovt at dyrke begge dele. Det jeg specielt godt kan lide ved Brogaardens Kombi Cup er, at man sommetider har gode dressurdage og dårlige springdage eller omvendt, men man kan alligevel stadig få point på en weekend”.

Gode oplevelser giver mod på mere
Brogaardens Kombi Cup har givet Nikoline mod på at komme afsted igen allerede den 5. og 6. maj ved kvalifikationsstævnet hos Ishøj Sportsrideklub:

Det var en rigtig fed oplevelse at være med til stævnet i Dragør, og der var en dejlig stemning. Det ville være fedt at kvalificere sig til finalen. Vi må se, om jeg også kan få point til næste runde hos Ishøj Sportsrideklub den 5. og 6. maj. Det håber jeg!

Det er ikke for sent at være med – overhovedet!
Har du også lyst til at give det et skud? Så hop ind og tjek alle kvalifikationsdatoerne ud lige her. Der er konkurrencer i Øst og Vest for både pony- og hesteekvipager. Du kan også tjekke den foreløbige stilling, som vil blive opdateret hver mandag efter kvalifikationsstævnerne. Du finder den foreløbige stilling lige her.

Foto: Nikolines pony Arkansas med sine flotte rosetter fra 1. kvalifikation af Brogaardens Kombi Cup.