Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

25. juli 2023

Junior- og ungryttere udtaget til nationsspringningen i Zürich

Landstrænerteamet Bo K. Møller og Ulrik Kjær har udtaget de junior- og ungryttere, der skal repræsentere Danmark ved nationsspringningen i Zürich, Schweiz den 23.-27. august 2023.

Læs mere
12. juli 2023

Udtagelse af seniorryttere til EM i Frankrig

Ved dette års europamesterskab i military er det Hanne Wind Ramsgaard og Amequ Torino som skal repræsentere Danmark. Hanne har en stor rutine fra forskellige mesterskaber blandt andet EM i 2015 på Blair Castle, EM i 2017 og VM i 2022. Derudover har Hanne også gennemført CCI5*-Badminton i England. Hanne har det sidste halve år arbejdet intenst sammen med hendes nye dressurtræner på at forbedre dressurresultaterne.

Læs mere
11. juli 2023

117 ansøgere til DRF og Agria Ponycamp 2023

Der er nu lukket for ansøgninger - Onsdag den 5. juli var nemlig sidste frist for ansøgningsvideoer til dette års Ponycamp, som igen i år arrangeres i samarbejde med Agria Dyreforsikring. Nu sætter vi os godt til rette for at se de mange gode ansøgningsvideoer igennem, og finde de 20 heldige deltagere.

Læs mere
5. juli 2023

Rid dig til UVM i springning

Vidste du, at det er muligt at kvalificere din unghest til UVM i springning ved Pavo og DRF’s championat for unge heste? Som noget nyt er der nemlig fra i år billetter til VM-stævnet i Zangersheide for unge heste på spil, når der den 25. til 27. august afvikles finalestævne på Stutteri Ask. Og der er stadig mulighed for at ride dig i finalen ved de sidste to kvalifikationsstævner, der afvikles hos Riders Cup den 19. juli og Kongsdal Rideklub den 5. til 6. august.

Læs mere
5. juli 2023

Long list for kommende EM i dressur er klar

Til september vender seniordressurrytterne næsen mod Riesenbeck i Tyskland, for at kæmpe om guldet ved de europæiske mesterskaber. Allerede nu er listen af dressurryttere, som er i betragtning til en plads på det endelige hold, klar. Rytterne er udvalgt på baggrund af iagttagelser ved årets træningssamlinger og sportsplanens iagttagelsesstævner – visse med flere heste.

Læs mere
5. juli 2023

Ponyryttere udtaget til EM

Ponyrytterne, som skal repræsentere Danmark ved de kommende europæiske mesterskaber i både springning, dressur og military, er nu alle blevet endeligt udtaget. Ponyrytterne samles i Le Mans i Frankrig den 24. til 30. juli, hvor de skal kæmpe om medaljerne i hver deres disciplin.

Læs mere
3. juli 2023

Bliv en del af DRF SpringDanmark Talent

Er du mellem 12 og 17 år, og drømmer du om at tage din springkarriere til nye højder, så er det nu, du skal søge om en plads i den tredje sæson af vores talentprogram DRF SpringDanmark Talent. Ansøgningsfristen er den 20. august, og du finder link til ansøgningsskemaet herunder.

Læs mere