Hvad leder du efter?

Nyheder

Overblik over kompensationsmuligheder og hjælpepakker

I takt med, at COVID-19-restriktionerne skærpes mere og mere, kan det for klubber, undervisere osv. være svært at få enderne til at mødes rent økonomisk rundt omkring i landet. Derfor har vi samlet et overblik over, hvilke kompensationsmuligheder, der pt. kan være relevante for jer. Læs mere nedenfor.


Ny politisk aftale om yderligere hjælp til lønmodtagere, virksomheder og kulturliv
Regeringen og et flertal af Folketingets partier har den 16. december 2020 indgået en ny aftale, der skal forbedre, forlænge og forenkle hjælpen til danske virksomheder, lønmodtagere samt kultur- og idrætsliv. Læs mere her.

Samlet oversigt over de kompensationsordninger, der pt. er åbne for ansøgninger
Erhvervsstyrelsen har lavet en samlet oversigt over, hvilke kompensationsordninger, der pt. er åbne for ansøgninger. Under hver ordning kan du klikke ’læs mere’, og så finder du alle relevante informationer, herunder hvor længe ordningen løber. Se oversigten her.

Midlertidig lønkompensation til virksomheder med forbud mod at holde åbent
Lønkompensationsordningen, som vi kender den fra foråret, er blevet genindført i de tilfælde, hvor der er tale om tvangslukninger. Læs mere her.

DIF & DGI’s corona-hjælpepulje
DIF og DGI’s corona-hjælpepulje til idrætsforeningerne er blevet tilført yderligere midler og er derfor igen åbnet for ansøgninger. Den nye ansøgningsrunde løber fra mandag den 14. december kl. 12.00 til fredag den 22. januar klokken 12.00. Læs mere her.