Hvad leder du efter?

Nyheder

Vind en plads på DRF og Agria Ponycamp 2023

Skal du og din bedste ven vinde en oplevelse for livet? Så er det nu, I skal ansøge om at komme med på DRF og Agria Ponycamp 2023. Campen er for dig, der både vil lære af de allerbedste inden for ridesporten og samtidig dyrke venskaber og kærligheden til din hest eller pony.


Nyheden er opdateret med information fra "Sådan ansøger du"-siden den 9. maj 2023: 

DRF og Agria Ponycamp er en tre dages ridelejr fra fredag til søndag, med fokus på det gode kammeratskab mellem rytterne, nye venskaber og kærligheden til hestene kombineret med muligheden for at lære fra de bedste inden for dansk ridesport.

Det er for dig, der er mellem 10 og 16 år, og som har mulighed for at medbringe egen hest eller pony. Der vil både være undervisning i spring og dressur - og der er plads til ryttere på alle niveauer. Det eneste krav er, at du skal kunne håndtere og passe din hest eller pony selv og have mod på tre dages Ponycamp i godt selskab.

Det praktiske om DRF og Agria Ponycamp 2023
Igen i år er der en DRF og Agria Ponycamp i den østlige del af landet og en i den vestlige del af landet. Begge camps vil være spækket med sjove og lærerige aktiviteter kombineret med undervisning fra nogle af landets bedste trænere.

Der er 20 pladser i spil til hver camp: Vi trækker 10 vindere, som får hver især mulighed for at invitere deres bedste ven eller -veninde med. Herudover udlodder Agria fire pladser til medlemmer af Agrias PonyKlub.

  • DRF og Agria Ponycamp i øst finder sted i uge 41.
  • DRF og Agria Ponycamp i vest finder sted i uge 43.

Læs mere om DRF og Agria Ponycamp her.

Sådan ansøger du
Du ansøger om at komme med på DRF og Agria Ponycamp ved at lave en video, lægge den på Facebook eller Instagram og hashtagge #drfogagriaponycamp2023øst eller #drfogagriaponycamp2023vest alt efter hvilken camp, du ønsker at komme på. 

Du kan lægge videoen på din egen profil eller f.eks. låne dine forældres, hvis du ikke selv har en. Du er også velkommen til at sende den til os via mail på info@rideforbund.dk

Videoen skal vise dig og din hest eller pony og overbevise os om, at netop du og din bedste hesteven fortjener muligheden for at komme med på DRF og Agria Ponycamp. Årets videotemaer er:

  • Hvad gør du for at fremme fællesskabet?
  • Kærligheden til din hest/pony.
  • Hvordan skaber du tryghed i stalden?
  • Hvordan sørger du for at prioritere sikkerhed i stalden?

Ansøgningsfristen er den 5. juli 2023. Vinderne får direkte besked senest den 1. september 2023.

Læs mere om, hvordan du ansøger, og få tips til den gode videoansøgning her.

OBS! Vi ønsker at give en unik oplevelse til så mange børn og unge som muligt. Derfor er det ikke muligt at deltage i DRF og Agria Ponycamp 2023, hverken som deltager eller som gæst, såfremt man allerede har været på en tidligere camp afholdt af DRF.

Følg med på de sociale medier
Følg med på DRF og Agria Ponycamps facebookside og instagramprofil, hvor der løbende vil blive delt nyt om campen, være konkurrencer og meget mere.

  • Du finder Facebooksiden her.
  • Og Instagramprofilen her.