Hvad leder du efter?

Nyheder

Her er den nye holdleder for ponydressuren

Årsskiftet betyder en masse spændende nyt for ponydressuren. For samtidig med at Lisbet Seierskilde tiltræder som landstræner, skal der også tilknyttes en ny holdleder til gruppen, og vi kan nu løfte sløret for, at den nye holdleder hedder Lars Svarre Krogsgaard.


New column

(Lars Svarre Krogsgaard & Svarres Bellevue ved PAVO og DRF´s chpionater for unge heste)

Stærk profil med både professionelle og ridesportsmæssige kompetencer
Det er en skarp kandidat med solid erfaring, der ved årsskiftet tiltræder som holdleder for ponydressurrytterne. Foruden en betydelig erfaring med planlægning og koordinering, interessenthåndtering og kommunikation fra sit job som Product Owner, er Lars Svarre Krogsgaard også yderst passioneret omkring ridesporten. Han har nemlig redet hele sit liv og er stadig aktiv dressurrytter. ”Jeg kan bidrage med den nødvendige struktur og dermed være med til at sikre, at rammerne for rytterne er på plads, så de fortsat kan fokusere på at levere flotte resultater”, fortæller han og tilføjer, at han ser frem mod sin start med stor begejstring: ”Jeg ser frem til at være med til at fortsætte talentudviklingen, som DRF er kendt for, og hvor jeg vil kunne bidrage med metoder til opfølgning og overblik. Men først og fremmest glæder jeg mig til samarbejdet med Lisbet, til at blive en god sparringspartner for hende og så selvfølgelig til at mødes med de talentfulde ponyryttere.”

Også den nye ponylandstræner, Lisbet Seierskilde, ser frem til samarbejdet: ”Det er mit indtryk, at Lars og jeg vil komme til at supplere hinanden super godt på mange punkter, og det er jeg sikker på vil komme rytterne til gode, så jeg glæder mig meget til vores samarbejde”, fortæller hun.


Lars Svarre Krogsgaard tiltræder stillingen som holdleder pr. 1. januar 2022.

 

Relaterede nyheder:

Lisbet Seierskilde er ny landstræner for ponydressuren