Hvad leder du efter?

Nyheder

Skal jeres hold være med i årets Walber Cup?

Igen i år afholdes der Agria DRF-mesterskab i klubholdspringning, hvor mesterskabet afvikles over forår/sommersæsonen med fire kvalifikationer og en finale. Kvalifikationerne afvikles med støtte fra Walber Equestrian og har derfor fået navnet Walber Cup. I kan allerede nu tilmelde jeres hold til cuppen.


Sådan afvikles turneringen
På holdet må der være op til otte ryttere, og det er herfra, at rytterne til de enkelte kvalifikationer samt finalen sættes. Man kan frit vælge hest. I de fire kvalifikationer rider en ekvipage MB1*, to ekvipager rider MB2* og en ekvipage rider MA1*. Kvalifikationerne fordeler sig på ét stævne i Jylland (Hjallerup Rideklub), ét på fyn (Fyens Rideklub) og to stævner på Sjælland (Riders Cup og Sportsrideklubben). Finalen afvikles den 17. - 19. september hos Hjallerup Rideklub. De kvalificerede til finalen i Agria DRF-holdmesterskab, præsenteret af Walber Equestrian, er de otte hold (samt ligeplacerede), der efter kvalifikationerne har flest point. I finalen, der afvikles i metode B12, er kravene sat en smule op, hvorfor to ekvipager rider MB2* og to ekvipager rider MA1*.

Tilmelding
De klubber, der ønsker at deltage, skal senest den 1. april 2021 indsende et bruttohold på op til 8 ryttere til DRF's administration via e-mail spring@rideforbund.dk. Vær opmærksom på, at minimum én rytter på bruttoholdet skal være U18 eller U21. Rytterne skal selvfølgelig alle være medlem af- og ride for den samme klub. De deltagende ekvipager i kvalifikationen og finalen må ikke have gennemført en sværhedsgrad 6 i kvalifikationsperioden.

OBS! Da Walber Cup er en del af et Agria DRF-mesterskab, skal man være dansk statsborger for at deltage.

Læs mere om tilmelding til cuppen her

 

 

Læs mere om Walber Cup her