Hvad leder du efter?

Nyheder

Vil du være Teknisk Delegeret under DRF?

Måske går du med en TD i maven, men er tidligere blevet bremset af, at du har skulle kunne fungere ved både spring- og dressurstævner? Så skal du spidse ører, for den procedure laver vi nu om på. Nu er det muligt at uddanne sig som teknisk delegeret i bare den ene af vores to største discipliner.


Hvad laver en TD?
Som TD er man stævnets øverste myndighed og har en kæmpe andel i, at vores stævner glider glat. Man samarbejder både med stævnesekretariat, øvrige officials og ikke mindst ryttere og forældre ved stævnet. Uddannelsen som TD er en blanding af teori og praksis, hvor TD-aspiranten følger en eller flere uddannede TD’ere ved forskellige stævner.

Hvem kan blive TD?
For at kunne blive TD skal man være fyldt 25 år og have en heste- eller ryttermæssig baggrund. Derudover skal man være god til at kommunikere og formidle reglementet, og ikke mindst kunne lide at bruge tid på stævnepladser, samt have interesse i at fremme stævnekvaliteten og sikkerheden i ridesporten i Danmark.

Ligger din interesse i enten voltigering, distance eller military, hører vi også meget gerne fra dig. Du kan altid sende en mail på td@rideforbund.dk

Læs den opdaterede uddannelse her.

Basiskursus for TD-aspiranter, der er en del af uddannelsesforløbet, forventes afviklet senere på året (forventeligt oktober/november). Præcise datoer følger.