Hvad leder du efter?

Nyheder

Status på klassifikation til alle nuværende og kommende pararyttere

Meget har været besværliggjort af Corona-pandemien. Bl.a. også afvikling af klassifikationer for nuværende og kommende pararyttere. Der har flere gange været forsøgt planlagt national klassifikation, men hver gang har pandemien spændt ben, og vi arbejder fortsat på at få en række detaljer på plads, før vi for alvor kan komme i gang igen. Læs mere her.


New column

Pt. er der en forholdsvis lang venteliste på både nye klassifikationer, samt for de af jer der er klassificeret, men skal have en re-klassifikation. De ryttere, der venter på re-klassifikation, kan derfor indtil da få deres gældende klassifikation forlænget og dermed fortsætte på deres nuværende klassifikation.

Farvel til Kim Rosenhart
Oven i den lange venteliste er vi desværre udfordrede af, at Kim Rosenhart, der er vores eneste danske klassifikatør, har desværre valgt at trække sig fra posten. DRF og Pararideudvalget takker Kim for det store arbejde med klassifikationerne og for de mange års gode samarbejde. Vi har heldigvis etableret kontakt til både det svenske og det norske rideforbund med henblik på at låne en klassifikatør hos dem, og begge forbund har meldt positivt tilbage - selvfølgelig under forudsætning af, at der igen kan rejses mellem vores lande.

Ny dansk klassifikatør?
Har du eller én du kender lyst til at blive klassifikatør, så hører vi rigtig gerne fra jer via mail på paradressur@rideforbund.dk. For at blive klassifikatør skal man være uddannet læge eller fysioterapeut. Derover skal man gerne have lidt heste- og ridekendskab og være indstillet på at deltage i kurser i udlandet. Arbejdet som klassifikatør er frivilligt og er derfor ikke lønnet, men evt. udgifter bliver selvfølgelig dækket.


Læs mere om klassifikation her.