Hvad leder du efter?

Nyheder

Succesfulde optagelsesprøver overstået

Igen i år var der stor opbakning til optagelsesprøverne. I år havde i alt 22 kandidater tilmeldt sig optagelsesprøverne for hhv. rideskolemanager, rideinstruktør og berider. Det er, ligesom sidste år, væsentligt højere end tidligere år – og det tyder altså dermed på, at valget om bl.a. at lade eleverne specialisere sig allerede fra start har været helt rigtigt.


Hvis du er nysgerrig og vil dykke ned i hvilke ændringer, der trådte i kraft i år 2022, kan du læse mere om dem lige her.

Flot optagelsesprocent og dygtige censorer
I alt blev 18 af de 22 ansøgere optaget på uddannelserne, og de fordeler sig med otte aspiranter på rideskolemanageruddannelsen mens hele 10 aspiranter blev optaget på rideinstruktøruddannelsen. Kun enkelt måtte melde afbud og deltager efter planen i stedet i en sygeoptagelsesprøve.

Censor ved rideskolemanageruddannelsen var Mette Svare Ehlers og Allan Blomgren, mens Rune Willum Hansen og Hans Ley stod for censorrollerne ved rideinstruktøruddannelsen. Ligeså stod Charlotte Skall Lynge for vurderingssamtalerne for rideinstruktør-aspiranterne.

Optagelsesprøverne blev afholdt i de flotte omgivelser på Vilhelmsborg, som også husede eksaminationerne af årets nyudklækkede beridere, rideinstruktører og ridelærere i dagene op til optagelsesprøven. Du kan se hvem de 11 nye beridere, rideinstruktører og ridelærere er her.