Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

22. december 2022

Ingen doteringer i ponysporten pr. 1. maj 2023

Dansk Ride Forbunds bestyrelse har besluttet, at pr. 1. maj 2023 skal alle klasser for pony- og Childrenryttere afvikles uden doteringer. Beslutningen kommer på baggrund af en indstilling fra den nedsatte arbejdsgruppe for stævnestruktur.

Læs mere
21. december 2022

Her er de opdaterede sportsplaner og bruttogrupper i dressur

På baggrund af evalueringer af stævneåret 2022 og observationer ved blandt andet B-stævner, turneringer, mesterskaber og træningssamlinger, er bruttogrupperne for hhv. Pony, junior,ungrytter, U25 & seniorer nu sammensat, og Sportsplanerne 2023 med aktivitets- og stævneplaner ligger klar.

Læs mere
21. december 2022

Bruttogruppen for seniorer og alle sportsplaner i springning er opdateret

Landstræner Bo K. Møller har opdateret bruttogruppen i springning for seniorer. Samtidig er alle sportsplaner i springning opdateret og offentliggjort. Bruttogrupperne for pony, junior, ungrytter og U25 opdateres primo marts 2023, i forbindelse med indendørs DRF-mesterskab og Stutteri Ask Trophy.

Læs mere
7. december 2022

Er en tur i skoven nok til at opfylde ridebehovet for nogle voksne?

Ifølge deltagerne fra Dansk Ride Forbunds og Mattssons Rideklubs rideture i dyrehaven, er svaret ja. I løbet af efteråret har DRF, i fællesskab med Mattssons Rideklub, arrangeret rideture i dyrehaven på fem forskellige weekenddage i oktober og november. Rideturene har været målrettet voksne med rideerfaring, som af forskellige årsager ikke har kunne bibeholde ridning som en del af hverdagen. Turene blev arrangeret som et led i DRF’s udviklingsprojekt ”Rekruttering og (gen)aktivering af voksne”, hvis formål er at rekruttere flere voksne til ridesporten.

Læs mere
6. december 2022

Nye holdledere i voltigering fra 2023

Ved årsskiftet har holdlederen i voltigering, Dorthe Ballegård efter 4 år på posten, valgt at give stafetten som holdleder videre til nye kræfter. At der skal ansættes nye kræfter på posten, gav anledning til at overveje, om også selve posten som holdleder skulle nytænkes.

Læs mere
2. december 2022

Ny bredde-cup ser dagens lys i 2023

Brogaarden ApS har tegnet en sponsoraftale med DRF for 2023 – 2025, og lægger navn til DRF’s seneste tiltag målrettet bredderytterne. Fra 2023 er der således mulighed for at deltage i den nye landsdækkende Brogaardens Kombi-Cup, der kombinerer både dressur og springning på D-niveau.

Læs mere
1. december 2022

Fælles Bestemmelser og disciplinreglementer for 2023 er offentliggjort

Vi har netop offentliggjort Fælles Bestemmelser og de fleste disciplinreglementer for 2023.

Læs mere
1. december 2022

Stævnearrangørerne til Nordisk Mesterskab i 2024 er fastlagt

Når Danmark i 2024 skal være værtsnation for Nordisk Mesterskab i samtlige discipliner, bliver det med en række erfarne internationale stævnearrangører til at afvikle mesterskaberne i de forskellige discipliner.

Læs mere
11. november 2022

ÅRETS FRIVILLIGE ILDSJÆL 2022 SKAL KÅRES

Velliv og DIF er gået sammen om at hylde idrættens hverdagshelte. Det er prisen til dem, der går forrest og bidrager til sammenholdet i de danske idrætsforeninger. Engagerede og passionerede frivillige, som med deres ekstraordinære store indsats sikrer et aktivt socialt fællesskab og sætter rammerne for velfungerende foreninger, hvor børn, unge og voksne kan dyrke den idræt, som de elsker.

Læs mere
7. november 2022

Dansk Ride Forbund inviterer til åbne samlinger i dressur for nuværende og kommende U25-ryttere

Landstræner Dennis Fisker og elitesportschef/holdleder Anne-Mette Binder inviterer til åbne observationssamlinger for nuværende og kommende U25-ryttere. Læs mere om tilmelding, krav til deltagelse og formålet med samlingerne, i nyheden her.

Læs mere