Hvad leder du efter?

Nyheder

DM i dressur forbliver i Uggerhalne

Når der fra 2022-2024 skal afvikles DM i dressur for seniorer, Agria DRF-mesterskab i dressur for U25 og DM i paradressur, bliver det i vante omgivelser. DRF’s bestyrelse har nemlig godkendt en indstilling fra administrationen og dressurudvalget på, at Helgstrand Event også skal afvikle det store mesterskabsarrangement de næste tre år.


New column

Tilbage i juli måned blev mesterskabet som planlagt sendt i udbud blandt DRF’s klubber, og DRF’s administration har efterfølgende modtaget ansøgninger fra fire forskellige stævnearrangører. Ifølge formand for DRF’s dressurudvalg, Per W. Nielsen, var alle ansøgninger rigtig stærke, men det endelige valg faldt på Helgstrand Event af følgende årsager: ”Helgstrand har fantastisk flotte rammer til et mesterskab, og de har allerede bevist, at de kan løfte opgaven. Derudover er deres faciliteter til både heste og ryttere helt i top. De flotte baner har tribuner til publikum, og der er super gode opvarmningsfaciliteter med plads til alle, så vi glæder os til tre år mere i det nordjyske”.

Og hos Helgstrand Event er nyheden om det tildelte mesterskab blevet modtaget med stor glæde: ”Det er vores klare mål at bidrage til både den professionelle og amatørbaserede ridesport i Danmark, og det kan vi gøre ved at åbne vores fantastiske udendørsfaciliteter for både heste, ryttere og publikum ved DM for seniorer, Agria DRF-mesterskab for U25 og DM i paradressur. Derfor er vi rigtig glade for, at vi kan fortsætte det gode samarbejde med DRF de næste tre år, og vi går som altid til opgaven med stort engagement og stor respekt”, fortæller Head of Event & Partnership, Martin Thorbøll Pedersen.