Hvad leder du efter?

Nyheder

Tre ekvipager udtaget til UVM i military

Den 18. til 22. oktober 2023 er det de unge militaryhestes tur til at vise, hvad de er gjort af, på både dressurbanen, springbanen og i terrænet i Le Lion d`Angers i Frankrig. Her afholdes UVM for militaryhestene, hvor Danmark er repræsenteret af hele tre ekvipager.


Foto: Peter Flarup og Frankie vinder CCI3* i Frankrig i 2016.

Disse ekvipager skal repræsentere Danmark:

6-års heste:

  • Lecia Remmevad på Remmevads Calento
  • Tobias Jørgensen på J-Humblebee

7-års heste:

  • Peter Flarup på H. Carald Z

UVM-heste med succes i sporten
Det er ikke første gang Peter Flarup er med til at repræsentere Danmark ved UVM. Tilbage i 2013 var han bl.a. med på sin tidligere hest Frankie. Sidenhen har Peter og Frankie redet mange flotte placeringer hjem i både 4- og 5-stjernede klasser. Frankie er i dag ejet af Trine Richter og redet af ungrytteren Luna Richter, som senest i denne måned vandt det danske mesterskab.

I 2013 deltog også militaryrytter Cecilie Eriksens hest, Calvin, som i dag starter på 4-stjernet niveau og bl.a. deltog ved europamesterskaberne i Strzegom i 2017.

Hvad kræver det at deltage?
For at blive udtaget til UVM, kræver det at hestene opfylder udtagelseskravene. For 6-års heste går UVM i en CCI2*-L mens det for de 7-årige heste går i en CCI3*-L. Du kan læse mere om udtagelseskrav m.m. her.