Hvad leder du efter?

Nyheder

Succesfuld distancedag blev afholdt på Fyn

I weekenden var der lagt op til en spændende og lærerig distancedag på Fyn, hvor både officials, ryttere og stævnearrangører var samlet. Her blev der også kåret rangliste- og cupvindere for 2022 samt uddelt den fornemme ”Hestevelfærdspris”.


Begejstring hos deltagerne

I weekenden blev den årlige Distancedag afholdt i Odense, hvor der var budt ind til både spændende oplæg, kåring af cup-vindere og ikke mindst workshop om ”det gode distancestævne”. Dagen blev en succes og en af de deltagere, som var med for første gang nogensinde, Maria Sommer Hjort Kronholm, fortæller begejstret:

med i rygsækken fik jeg følelsen af et passioneret fællesskab, som har en kampgejst, udover hvad jeg nogensinde har oplevet før i andre discipliner. Følelsen fra stævnepladsen hvor “vi hjælper hinanden”, viste sig også her (…)”.


På billedet: Maria Sommer Hjort Kronholm

Distancedagen blev indledt med lidt forfriskninger, hvorefter distanceudvalget og DRF orienterede om året der gik. I løbet af dagen var der både spændende oplæg fra Team Wejlemand, Lone Pockendahl.

Sidst men ikke mindst blev der afholdt en workshop om ”Det gode distancestævne”. Her fik både ryttere, arrangører, og officials muligheden for at samarbejde om og diskutere, hvordan distancestævner bliver bedst mulige, og hvad man hver især kan bidrage til at gøre netop disse stævner endnu bedre. Alle deltagere bød ind med et utroligt engagement og stemningen var virkelig i top.

Der blev også kåret en række vindere for ranglister cups m.fl.

  • Rangliste vinder for senior 2022: Sabina Kjær Christensen
  • Rangliste vinder youngrider 2022: Emilie Hannecke Jensen
  • Vinder af Dyrecenter midt LC cup 2022: Betina Egeberg Varden Jensen
  • Vindere af DRF Pointturnering: De 10 højest placerede

Og Hestevelfærdsprisen blev givet til Robert Ørsted.

Hvis du vil vide mere om distance, kan du læse mere lige her.