Hvad leder du efter?

Nyheder

Danskerne har taget Omaha med storm

Danmark er i øjeblikket flot repræsenteret i både dressur, springning og voltigering ved World Cup finalerne i Omaha, USA. Op til de afgørende runder har alle præsteret på et exceptionelt højt niveau. Spændingen fortsætter med at stige, efter Andreas Schou og Darc De Lux i nat tordnede igennem endnu en nulrunde og nu leder tabellen.


Springning
Efter nattens præstationer går de 30 bedste ekvipager nu videre til den endelige og afgørende finale på lørdag. Finalen afvikles over to runder i metode A, og en eventuel omspringning. De 20 bedste ekvipager fra første runde går videre til anden hovedrunde.

Andreas’ tredjeplads sikrede ham 38 point - og sammen med de 35 point fra første runde ligger Andreas pt. på en foreløbig førsteplads med 0 fejl. Det betyder, at vi med garanti får lov at se det magiske makkerpar på banen igen på lørdag.

Voltigering
Også i voltigeringen går det godt. Her har Pas de Deux-parret, Maria Thinggaard og Freja Linde, nemlig også sikret sig en flot tredjeplads ved deres første tur på banen sammen med longefører Kim og hesten Moon.

Pas de Deux-parret skal i ilden igen lørdag, hvor de skal fremvise deres freestyle. Her er målet at rette op på det lille kiks, de, ifølge dem selv, havde i torsdagens konkurrence.

Dressur
Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zepter var første danskere på banen ved World Cup finalerne, og trods to dyre fejl leverede makkerparret alligevel et utroligt flot resultat på ikke mindre end 76,165% - hvilket også her rakte til en flot tredjeplads.

Nanna og Zepter skal på banen igen i dag, fredag, hvor det gælder freestyle. Her er de sidste ekvipage på banen kl. 20.39 lokal tid, hvilket svarer til kl. 03.39 dansk tid.

Følg med Live
Du kan følge World Cup Finalen, og de danske atleter i springning og dressur, på SVT1, mens du kan følge både springning, dressur og voltigering på ClipMyHorse.

Startlister og resultater finder du her.