Hvad leder du efter?

Nyheder

Skal du være med til indendørs Agria DRF-mesterskab i springning?

Vent ikke alt for længe med at melde til, hvis du skal nå at være med i kampen om årets mesterskabstitel. Den 3. februar løber dette års mesterskab af stablen, og hvis du skal nå at være med, skal du huske at melde til inden sidste tilmeldingsfrist. Sidste tilmeldingsfrist er den 24. januar 2023.


Casper Cassøe fortæller, at han ”håber, at der kommer mange flere tilmeldinger. Vi har så meget at byde på, så rytterne kan i princip tage alle staldens heste med. Der er klasser på alle niveauer, og alle er velkomne.”

Klub- og Sportschef fra Dansk Ride Forbund, Anne Silfwander er enig, og opfordrer rytterne til at støtte op om stævnet hos DDHS: ”Vi har haft et fantastisk samarbejde med DDHS. De er virkelig engagerede og kompetente som stævnearrangører. Jeg håber, at rytterne vil bakke op om stævnet og særligt mesterskaberne, som bliver de sidste der afholdes af DDHS i den her omgang. Vi er utroligt taknemmelige for det gode samarbejde vi har haft, og vi glæder os til flere spændende samarbejder i fremtiden”.

Sidste mesterskab hos DDHS i denne omgang
I år er det sidste år, i denne omgang, at Danish Derby HesteSportsrideklub afholder mesterskabet. De næste tre år vil det blive afholdt hos Riders Cup i Herlufmagle. DDHS har været værter for de indendørs mesterskaber siden 2013, hvor det flyttede fra Fredericia Rideklub til Danish Derby HesteSportsrideklub, som har afholdt stævnerne på Vilhelmsborgs flotte baner.

Vi har været utroligt glade for at have haft de indendørs mesterskaber i de sidste 11 år. Det har været et rigtig fint stævne at have, som gennem årene har tiltrukket mange starter – særligt på seniorniveau” afslutter Casper.

Du kan tilmelde dig stævnet via Go lige her.