Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

21. september 2023

Nye talent- og bruttotrupper i voltigering

Allerede nu, tre måneder tidligere end normalt, er der udtaget nye talent- og bruttotrupper i voltigering. Barren er hævet og forventningerne til de nye udøvere er store.

Læs mere
21. september 2023

Tre ekvipager udtaget til UVM i military

Den 18. til 22. oktober 2023 er det de unge militaryhestes tur til at vise, hvad de er gjort af, på både dressurbanen, springbanen og i terrænet i Le Lion d`Angers i Frankrig. Her afholdes UVM for militaryhestene, hvor Danmark er repræsenteret af hele tre ekvipager.

Læs mere
20. september 2023

Mellemrunden for 6-årige dressurheste aflyst

På tværs af de to stævner hos hhv. Grindsted Rideklub og Heslegård Sportsrideklub er der samlet set 17 tilmeldte i mellemrunden af Pavo og DRF’s championat for 6-års dressurheste. Der er 18 finalepladser, hvilket betyder, at samtlige 17 deltagere står til at indløse en finalebillet. For at spare de unge heste, er det derfor besluttet at aflyse mellemrunden. Ryttere, der var tilmeldt 6-års klasserne i hhv. Grindsted Rideklub og hos Heslegård Sportsrideklub, bedes tage direkte kontakt til stævnearrangør for tilbagebetaling af indskud. Husk at oplyse kontooplysninger.

Læs mere
20. september 2023

Afgørelse fra DRF’s appeludvalg om medicinering af hest ved DM 2023

Dansk Ride Forbunds appeludvalg har den 19. september 2023 truffet en afgørelse i sagen ”2023-02”; Dansk Ride Forbund (klager) mod Andreas Helgstrand (indklagede). Appeludvalget finder at indklagede, Andreas Helgstrand, har overtrådt DRF's Fælles Bestemmelsers punkt 23, idet der er sket behandling af hesten Jovian, som ikke på forhånd var godkendt af DRF's Veterinærkonsulent. Ekvipagen diskvalificeres fra den pågældende DM-klasse søndag den 4. juni 2023, og skal tilbagelevere modtagne præmier, samt modtager en bøde på 5.000 kr.

Læs mere
8. september 2023

Kæmpe kæpheste-succes ved Store Hestedag

Dansk Ride Forbund har den 2. og 3. september afholdt en masse kæphestekonkurrencer under Store Hestedag med både forhindringsbaner og springning. Eventet var en kæmpe succes, med mere end 650 starter i alle aldersgrupper – både børn og voksne.

Læs mere
8. september 2023

Her skal mesterskaberne afholdes i 2024-2026

Igen i år har DRF modtaget mange gode og interessante ansøgninger om mesterskabsafholdelse for de tre kommende år. Ansøgningerne gælder Agria DRF Mesterskab i springning for pony og children, Agria DRF Mesterskab i dressur for pony og DM i military. Ansøgningerne er blevet behandlet i hver deres udvalg og herefter godkendt af DRF's bestyrelse.

Læs mere
7. september 2023

Stærk EM-indsats tegner godt for OL 2024

Afviklingen af europamesterskaberne i dressur for para- og seniorryttere er i fuld sving i Riesenbeck, Tyskland. Siden tirsdag har vi haft samtlige danske ekvipager på banen. Det er, indtil videre, blevet til intet mindre end både individuelle guldmedaljer og hold-bronze. Både para- og seniorryttere viser flotte takter og formår, at holde hovedet koldt trods det varme vejr.

Læs mere
7. september 2023

Endnu et dansk hold til start i CSIO Youth Final

Efter lidt ændringer i deltagerlisten ved næste uges stævne i Opglabbeek, bedre kendt som CSIO Youth Final-stævnet, er der blevet plads til endnu et dansk hold. Danmark vil dermed også blive repræsenteret af et stærkt childrenhold.

Læs mere
7. september 2023

Walber Cup Finale: sidste chance for tilmelding

Er du en af de seje ryttere, som sammen med dit hold har kvalificeret dig til Walber Cup Finale – Agria DRF-mesterskab for hold? Så er det nu, du skal skynde dig at melde til. Fristen for tilmelding er i morgen, fredag, den 8. september 2023.

Læs mere
5. september 2023

4 nye hold med unge springtalenter

Igen i år har der været en enormt stor interesse for DRF SpringDanmark Talentprogram. Det betyder, at der i år er oprettet fire hold med intet mindre end 72 udvalgte talenter. Den første talentsamling afholdes allerede den 30. september til 1. oktober hos Grindsted Rideklub. Her er det Talent SYD som er samlet og skyder den nye sæson i gang. I løbet af de kommende måneder, afholdes talentsamlinger i hele landet for alle fire talenthold.

Læs mere