Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

22. maj 2024

Ændringer i afviklingen af militarychampionat

En arbejdsgruppe bestående af ryttere, stævnearrangører og udvalgsmedlemmer har udarbejdet et nyt oplæg til afviklingen af championatet for militaryheste i 2024. Det nye oplæg inkluderer en stilbedømmelse af de unge heste og afholdes i samarbejde med Team CEP i weekenden den 26. til 27. oktober. Denne termin giver de unge heste mulighed for at samle erfaring inden deres deltagelse i championatet, som støttes af PAVO.

Læs mere
21. maj 2024

Dommere velforberedte til dressurchampionat

I forberedelsesprocessen til de årlige dressurchampionater, har championatsdommerne i 2024 deltaget i ikke mindre end tre forberedende samlinger. Formålet med disse, har bl.a. været at skærpe dommernes bedømmelser og blive fortrolige med den nye harmoni-karakter, som skal være med til at sætte hestevelfærd i førersædet for de unge heste.

Læs mere
17. maj 2024

Nyt fra formanden: Drama på skærmen

DR’s tv-serie ”Mellem hestelort og milliarder”, som blev lanceret i denne uge, viser på mange måder både alt det bedste og alt det værste fra ridesportens verden. Det bedste i form af talent, passion, vedholdenhed og ikke mindst toppræstationer fra dygtige danske ryttere i verdensklasse. Det værste i form af dårlig dyrevelfærd – og intriger, magtkamp og konflikter mellem nogle af dansk ridesports mest synlige profiler.

Læs mere
14. maj 2024

Arrangører fundet til B-stævner i uge 35

Tidligere på måneden søgte Dansk Ride Forbund efter en eller to stævnearrangører til at afvikle B-stævner i henholdsvis dressur og springning i uge 35. Sammen med de respektive disciplinudvalg er samtlige ansøgninger gennemgået, og der er nu fundet to nye arrangører.

Læs mere
2. maj 2024

DRF søger arrangør til B-stævne i uge 35

Har din klub tid, lyst og kræfter til at afvikle et B-stævne i uge 35 – enten i både spring og dressur eller i blot en af disciplinerne? DRF søger netop nu en eller to dygtige stævnearrangører, som bl.a. kan varetage afviklingen af spændende kvalifikationsrunder i vores turneringer i uge 35 – og meget gerne i Jylland.

Læs mere
1. maj 2024

Iagttagelsessamling for kat. II-springponyer

Dansk Ride Forbund inviterer i samarbejde med landstræner, Ulrik Kjær, til iagttagelsessamling for kategori II-ekvipager på Silkeborg Rideklub søndag den 26. maj 2024 fra kl. 14. Dette sker i forbindelse med de kommende udtagelser til Nordisk Mesterskab i springning.

Læs mere
25. april 2024

ECCO Cup-finaler afvikles fortsat i Randbøl

Med omstruktureringen af Blue Hors, der flytter deres forretning til Nordfyn hos Stutteri Ask, var det desværre også et farvel til en af de store og succesfulde stævnearrangører, der igennem de seneste år har været værter for f.eks. de traditionsrige ECCO cup-finaler. Vi kan nu med glæde meddele, at vi har lavet aftale med Randbøl Dressage Academy og rideklubben Dressurakademiet, der har til huse i de skønne faciliteter i Randbøl, så finalen fortsat kan afvikles i nogle af landets bedste rammer. Således afvikles finalestævnet altså igen i 2024 på Tørskindvej i Randbøl, med team Obel/Fisker i rollen som stævnearrangører, og vi glæder os allerede til uge 47.

Læs mere
19. april 2024

Udtagelse til UVM i military

Ekvipager der på bedst mulige vis kan repræsentere Danmark, har mulighed for at blive udtaget til UVM 2024 i military. For at komme i betragtning til en plads, skal rytteren dog senest 1. maj 2024 sende en mail indeholdende en stævneplan og en tilkendegivelse om ønsket om at deltage til holdleder Kerstin Dallmann.

Læs mere
17. april 2024

DRF’s bestyrelse konstituerede sig på ny

Efter et veloverstået repræsentantskabsmøde, hvor fremmødet var rekordhøjt og engagementet sjældent er set lignende, konstituerede nye og gamle medlemmer af bestyrelsen i Dansk Ride Forbund sig atter engang.

Læs mere
16. april 2024

Bundgaard Byg Cup-kvalifikation rykkes

Da Frederiksværk Rideklub, som efter planen skulle huse årets første Bundgaard Byg Cup-kvalifikation, har valgt at aflyse klubbens B-stævne, betyder det, at første kvalifikation i stedet bliver ved B-stævnet hos Kirstinelund Sportsrideklub den 14. til 16. juni. Der vil dog fortsat være det samme antal samlede kvalifikationsrunder, idet Hovgaard Rideklub har fundet plads til en kvalifikation i tidsplanen, når de til sommer er værter for NM 2024.

Læs mere