Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

26. november 2021

Nye corona-anbefalinger til idrætsforeninger i områder med høj smitte

Den seneste tid har der været en del tale om mulige nye coronarestriktioner, men det er heldigvis kun endt med en række anbefalinger til idrætsforeninger i områder med høj smitte. Du kan finde en oversigt over de nye anbefalinger her.

Læs mere
26. november 2021

Ændrede krav om coronapas for betalende tilskuere ved idrætsarrangementer

Fra mandag den 29. november ændres grænsen for, hvornår der skal vises coronapas ved større idrætsarrangementer. Fremover skal der vises coronapas ved større idrætsbegivenheder med hhv. flere end 100 (tidligere 200) betalende tilskuere indendørs eller flere end 1.000 (tidligere 2.000) betalende tilskuere udendørs. Vi har naturligvis opdateret vores ’svar på jeres oftest stillede spørgsmål’ med de nye krav – find linket nedenfor.

Læs mere
26. november 2021

Til alle distanceryttere: Hvem skal vinde Hestevelfærdsprisen 2021?

Nu er det endnu engang tid til at indstille netop den distancerytter, du synes, skal vinde Hestevelfærdsprisen 2021. Hestevelfærdsprisen gives til en distancerytter, som i høj grad har udmærket sig ift. høj hestevelfærd i distancesporten i løbet af 2021. Alle distanceryttere kan indstilles, og alle kan indstille. Indstillingerne skal sendes til distance@rideforbund.dk senest søndag den. 9. januar 2022. Vinderen af Hestevelfærdsprisen hædres og modtager sin præmie på distancedagen den 5. februar 2022.

Læs mere
25. november 2021

Mary var Vejle Rideklubs perfect match

Efter længere tids søgen var mavefornemmelsen den helt rigtige, da Vejle Rideklub mødte 1’er ponyen Mary i Randers. Mary blev købt med de penge, klubben havde fået tildelt fra Trolle Company og Dansk Ride Forbunds Aktive sammen-pulje.

Læs mere
25. november 2021

De første resultater for DRF Træhest Cup er offentliggjort

Den 20. november skød Rideklubben Hadsund første kvalifikation af DRF Træhest Cup i gang, og de foreløbige resultater er nu offentliggjort. Næste kvalifikationsstævne er den 22. januar 2022 hos Voltigeklubben Thommysminde, og du finder link til tilmelding herunder.

Læs mere
19. november 2021

Ærgerlig aflysning af Stutteri Ask Trophy 1. kvalifikation

Pga. for få tilmeldinger er vi desværre nødt til at aflyse 1. kvalifikation af Stutteri Ask Trophy, der skulle være afholdt i weekenden den 26. – 28. november hos Holte Rideklub. Vi er selvfølgelig ærgerlige over den lave tilslutning og håber på at se en større opbakning til 2. og 3. kvalifikation hos henholdsvis Billund Sportsrideklub den 7. – 9. januar 2022 og Sønderborg Sportsrideklub den 25. – 27. marts 2022.

Læs mere
19. november 2021

Selvstændig landstrænerrolle til ponydressuren skal booste talentudviklingen

Pr. 1. januar 2022 genoprettes en selvstændig landstrænerrolle i ponydressuren som led i en yderligere styrkelse af talent- og elite-setuppet. De seneste to år har ansvaret for pony- junior og young rider ligget samlet hos landstræner Dennis Fisker, men fra årsskiftet overlader han altså ansvaret for ponytterne til en ny kollega og får selv ansvaret for junior-, young rider- og U25-rytterne i stedet. Læs mere om ændringerne og find stillingsopslaget her.

Læs mere
19. november 2021

Opdateret bruttogruppe for senior springning 2022

Landstræner Bo K. Møller har nu sat navne på de seniorryttere, der foreløbigt er udtaget til seniorbruttogruppen i springning for 2022. Stort tillykke til alle ryttere!

Læs mere
18. november 2021

Ulf Helgstrand sætter flere ord på den nye elitesatsning i seniordressuren

Formand i Dansk Ride Forbund, Ulf Helgstrand, har talt med Zibrasport Equest om ændringerne i elite-setuppet i seniordressuren, hvor han forklarer sammenhængen mellem nedlæggelsen af landstrænerrollen, ansættelserne af to elitesportschefer, tilknytningen af et ekspertteam og samarbejdet med de daglige trænere.

Læs mere
18. november 2021

Skal jeres klub afholde DanmarksCup 2022?

De sidste mange år har Kallehavegaard Rideklub i Randers været arrangører af DanmarksCup for ponyer, og de har løftet opgaven suverænt! Nu er det tid til, at en ny klub får lov at prøve kræfter med cuppen, og derfor sender vi den i udbud for den kommende sæson. Lyder det som noget for jeres klub, så skynd jer at sende en mail til spring@rideforbund.dk. Tilmeldingsfrist er onsdag den 24. november! Synes I, at det lyder spændende, men er I usikre på, hvad DanmarksCup er for en størrelse, kan I læse mere om cuppen herunder.

Læs mere