Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

23. juni 2022

Fire danske paradressurryttere udtaget til VM i Herning

Landstræner i paradressur, Astrid Gemal, har nu sat navn på de fire ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved VM i ridning i Herning til august.

Læs mere
22. juni 2022

Her er finaleholdene i DRF Elevskole Cup 2022

Finalen i DRF Elevskole Cup 2022 nærmer sig hastigt, og nu er de seks finalehold fundet. Stort tillykke, og held og lykke i finalen, som i år afvikles under et stort setup ved VM i Herning til august. Se finaleholdene her.

Læs mere
22. juni 2022

Sidste chance for medieakkreditering til VM i Ridesport den 30. juni

Det er det internationale rideforbund, FEI, som skal godkende alle akkrediterede ved VM i Ridesport i Herning fra den 6. – 14. august, også når konkurrencerne er i gang. Derfor kan der påregnes en del ventetid for at komme gennem akkrediteringen, hvis man ikke er akkrediteret på forhånd.

Læs mere
22. juni 2022

Disse junior- og ungryttere er udtaget til EM i dressur

Landstræner Dennis Fisker har nu sat navne på størstedelen af de junior- og ungrytterekvipager, der skal repræsentere Danmark ved EM i dressur i Hartpury, England i juli. Tillykke til jer alle!

Læs mere
21. juni 2022

Sidste chance for at samle point i Agria og DRF’s VM-holdturnering

I næste uge bliver finalisterne i Agria og DRF’s VM-holdturnering fundet, og kvalifikationsstævnerne i den kommende weekend er sidste mulighed for at samle point til holdet og komme til finalen under VM i Herning. Deadline for at melde eventuelle rettelser ind til de foreløbige resultater er fredag den 24. juni kl. 12.

Læs mere
21. juni 2022

Ændrede telefontider i sommerferien

Vær opmærksom på, at vi har ændrede telefontider i sommerperioden fra 27. juni til 16. august. Her vil telefonerne være åbne mandag til fredag fra kl. 8:00 til 12:00. Desuden holder vi helt lukket den 12. august og den 15. august i forbindelse med VM i Herning.

Læs mere
20. juni 2022

Flere kat. 1 ekvipager udtaget til NM i dressur

Landstræner Lisbet Seierskilde har nu sat navne på de sidste kat. 1 ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved NM i Flyinge, Sverige, i slutningen af juni. Samtidig er det nu også endeligt, hvem der skal udgøre holdet for kat. 1, og hvem der skal ride individuelt. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
17. juni 2022

Vind en plads på DRF og Agria Ponycamp

Skal du og din bedste hesteven vinde en oplevelse for livet? Så er det nu, I skal ansøge om at komme med på DRF og Agria Ponycamp. Campen er for dig, der både vil lære af de allerbedste inden for ridesporten og samtidig dyrke venskaber og kærligheden til din hest eller pony.

Læs mere
16. juni 2022

Disse pararyttere skal ride Nordisk Mesterskab

Landstræner for paradressuren Astrid Gemal har sat navne på de ekvipager, der skal repræsentere Danmark ved Nordisk Mesterskab i Flyinge, Sverige, i slutningen af juni. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
14. juni 2022

Her er de dressurryttere, der skal repræsentere Danmark i Aachen

Elitesportschef Anne-Mette Binder og seniordressurens gennemgående eksperttræner/technical advisor Wolfram Wittig har nu sat navne på de ekvipager, der skal repræsentere Danmark i CDI4* og CDIO5* Nations Cup i Aachen fra den 28. juni til 3. juli. Stort tillykke til alle rytterne!

Læs mere