Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

7. december 2021

Filtunderlag skal forbedre hestevelfærden hos Voltigeklubben Thommysminde

I forbindelse med Trolle Company og Dansk Ride Forbunds Aktive sammen-pulje søgte Voltigeklubben Thommysminde penge til at forbedre velfærden for deres voltigeringsheste endnu mere. Klubben har derfor købt et nyt carbon filtunderlag, som skåner hestenes ryg under træning.

Læs mere
6. december 2021

Lisbet Seierskilde er ny landstræner for ponydressuren

Pr. 1. januar 2022 får ponydressuren igen en selvstændig landstræner, når Dennis Fisker videregiver ponystafetten og i stedet tilføjer U25-rytterne til sit ansvarsområde, men det er langt fra ukendte hænder, der tager over. Lisbet Seierskilde, der det seneste års tid har været tilknyttet ponydressuren som ekstra ressource, har nemlig takket ja til rollen.

Læs mere
6. december 2021

DRF søger ny holdleder med ansvar for ponydressuren

Ved årsskiftet bliver rollen som holdleder i ponydressuren ledig, idét Janne Jensen fremover skal have fokus på junior- og young rider-grupperne. Den nye holdleder vil skulle arbejde tæt sammen med den nye ponylandstræner samt elitesportschefen for dressur. Brænder du for dressurens udvikling, har du et godt kendskab til international dressur, og ligger koordinering og struktur helt naturligt til dig, så er du måske vores nye kollega.

Læs mere
6. december 2021

Temadage for banedesignere, springdommere og TD’er

Den 15. januar 2022 er der temadag for hhv. springdommere og TD’er på Dalum Landbrugsskole med eksterne oplægsholdere. Dagen efter, den 16. januar 2022, vil der være temadag for ABC-banedesignere hos Hedensted og Omegns Rideklub. Skal du med? Så se mere om tilmelding herunder.

Læs mere
3. december 2021

Global Trucks & Roelofsen i stor VM-satsning

Ridesporten er global og heste rejser mellem lande og verdensdele. Derfor er det helt essentielt, at hestene når deres destination, fysisk og psykisk klar til at yde deres bedste. Ved ECCO FEI World Championships 2022 Herning er Global Trucks og Roelofsen Horse Trucks gået sammen for at vise ryttere og hesteejere, hvordan deres hestetransportvogne har heste og rytternes komfort og sikkerhed i fokus.

Læs mere
3. december 2021

Anne-Mette Binder og Janni Thermann er DRF’s nye elitesportschefer

Pr. 1. januar 2022 udvider Dansk Ride Forbund eliteafdelingen med hele to nye roller; nemlig de to nye elitesportschefer for hhv. dressur og springning. Men selvom rollerne er nye, er ansigterne det langt fra. Ny elitesportschef for dressur er nemlig nuværende holdleder i senior- og U25-dressuren Anne-Mette Binder, og den nye elitesportschef for springningen er tidligere medlem af DRF’s bestyrelse Janni Thermann.

Læs mere
1. december 2021

Her er Fælles Bestemmelser og de første disciplinreglementer for 2022

Vi har netop offentliggjort de nye Fælles Bestemmelser for 2022 samt disciplinafsnittene for spring, dressur, voltigering, distance og multisport (tidligere bredde). Reglementerne for military og para kommer efter årsskiftet. Som følge af de nye reglementer inviterer vi til spørgetimer via Teams, hvilket du kan læse meget mere om herunder.

Læs mere
1. december 2021

Så er B-stævnekalenderne for spring og dressur 2022-2023 klar

Vi har netop offentliggjort B-stævnekalenderne for spring- og dressurstævner i 2., 3. og 4. kvartal 2022 og 1. kvartal 2023. For B-stævnearrangører gælder det, at DRF taster B-terminerne ind i stævnekalenderen i Go!-fanen inden den 31. december 2021, så vær opmærksom på det, når I skal indtaste propositioner. Kalenderen er med forbehold for ændringer i løbet af sæsonen. Herfra fortsætter stævneplanlægningen for C-, D- og E-stævner i de enkelte distrikter. Vi glæder os til en forrygende stævnesæson.

Læs mere
30. november 2021

KRAFFT til eliten og Official Horse Feed Supplier til Herning2022

Planlægningen af ECCO FEI World Championships 2022 Herning udvikler sig særdeles positivt. Arrangørerne har fokus på at gøre det firedobbelte verdensmesterskab til en exceptionel oplevelse, for to- og firbenede.

Læs mere
30. november 2021

Tak til Rigmor Kristensen for den enorme indsats i pony- og ungdomsdressuren

Gennem mange år har Rigmor Kristensen været en del af dansk dressurs talentudviklingsprogram, både i rollen som holdleder for ponyrytterne, som medlem af DRF’s ponyudvalg og dressurudvalg og nu som U-landsholdskoordinator for pony-, junior- og ungrytterne. Men ved årsskiftet takker Rigmor af efter mange års uundværlige indsats, og vi i DRF siger stort tak til Rigmor for alt det, hun har givet dressursporten.

Læs mere