Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

27. juli 2021

OL: Det danske dressurhold ender som nummer fire i holdkonkurrencen

Efter en nervepirrende finale, der bød på spænding til det allersidste, er det nu afgjort; det danske dressurlandshold bestående af Cathrine Dufour, Carina Cassøe Krüth og Nanna Skodborg Merrald ender som nummer fire i holdfinalen efter hård konkurrence fra Storbritannien, USA og Tyskland.

Læs mere
27. juli 2021

I dag skal kampen om holdmedaljerne afgøres

Efter en forrygende OL-start, hvor det danske dressurhold endte på en samlet 3. plads efter Grand Prixen, og hvor alle tre ryttere sikrede sig en billet til den individuelle finale, er dagen nu kommet, hvor det skal afgøres, hvilke hold der tager medaljerne med sig hjem. Se rytternes starttider herunder.

Læs mere
27. juli 2021

De skal repræsentere Danmark i holdspringningen under Baltic Cup

Assisterende landstræner Lars Trier Kjøller har nu sat navn på de første ryttere, der skal repræsentere Danmark til holdspringningen under Baltic cup. Der udtages flere ryttere efter første dag, og herefter fastlægges og offentliggøres den endelige holdsammensætning. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
25. juli 2021

OL-medaljedrømmene lever - de danske dressurryttere er i finalen både individuelt og i holdkonkurrencen!

Efter anden og sidste afdeling af Grand Prixen er det nu afgjort; det danske dressurhold er sikkert videre til holdfinalen på tirsdag, og alle tre ryttere er desuden blandt de 18 ryttere, der skal dyste om individuelle medaljer i küren på onsdag.

Læs mere
24. juli 2021

OL-eufori i den danske lejr: Nanna og Cathrine gav konkurrenterne kamp til stregen

Så er dressurridningen ved de olympiske lege for alvor skudt i gang, og hvilken start de danske ryttere fik sig. Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack indkasserede imponerende 73,168% for deres ridt og endte på en foreløbig 9. plads, og Cathrine Dufour og Bohemian viste ekvipagens sædvanlige overskud og harmoni og blev belønnet med hele 81,056% og en foreløbig 2. plads. I morgen venter anden afdeling af Grand Prixen, hvor Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera skal i ilden.

Læs mere
23. juli 2021

I morgen går det løs for de første danske ryttere i Tokyo

De olympiske lege er nu skudt i gang, og allerede i morgen skal de første danske dressurryttere forsøge at imponere det stærke dommerfelt i Grand Prixens første afdeling. Først gælder det Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack og dernæst Cathrine Dufour og Bohemian. Søndag afvikles anden afdeling, og her er det Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Dancieras tur.

Læs mere
22. juli 2021

Flere ponyryttere udtaget til EM i dressur 2021

Landstræner Dennis Fisker har nu udtaget de sidste ponyryttere, der skal til EM i Strzegom, Polen, i uge 32. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
20. juli 2021

Ponyryttere udtaget til EM i springning

Assisterende landstræner Lars Trier Kjøller har nu sat navne på fire ponyspringryttere, der skal repræsentere Danmark ved EM i Strzegom, Polen, i august. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
19. juli 2021

Disse tre coronarelaterede hjælpepuljer er nu åbne for ansøgninger

Onsdag d. 7. juli 2021 kl. 12 blev der åbnet for hele tre puljer, som idrætsforeninger kan ansøge til at dække tab efter coronanedlukning eller til at hjælpe i genstarten af fællesskaberne. Læs mere her.

Læs mere
13. juli 2021

Voltigeringsudøver udtaget til VM 2021

Efter en vellykket weekend til Nordisk Mesterskab i Flyinge, Sverige, har holdleder Dorthe Ballegaard udtaget udøver Julie Christensen til at repræsentere Danmark ved VM i voltigering for juniorer i Le Mans, Frankrig, den 28. juli til den 1. august 2021. Stort tillykke Julie!

Læs mere