Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

12. april 2024

Repræsentantskabsmøde 2024 livestreames

I morgen, den 13. april 2024, løber årets repræsentantskabsmøde af stablen i Middelfart. Der er i år rekordflot tilslutning med hele 153 tilmeldte klubber og 11 opstillede kandidater til bestyrelsesvalget. For at så mange som muligt kan følge med, bliver repræsentantskabsmødet livestreamet via Dansk Ride Forbunds hjemmeside og facebookside.

Læs mere
12. april 2024

Military: 1 individuel plads til Danmark ved OL

På baggrund af Peter Flarups resultater med Fascination i 2023 har Danmark fået tildelt en individuel plads til OL i military i Paris. For at komme i betragtning til denne plads, skal rytterne være på DRF’s og DIF’s ”OL longlist”.

Læs mere
11. april 2024

En individuel plads til Danmark ved OL i springning

Takket være Andreas Schou og hesten Darc De Lux’ flotte resultater opnået i år 2023, er Danmark blevet tildelt en individuel plads ved de olympiske lege i springning i Paris 2024. Nu er Dansk Ride Forbund klar til at offentliggøre en ”OL longlist” for springningen.

Læs mere
8. april 2024

Status på hesteeftersyn

Hestevelfærd er en af DRF’s værdier, og gennem de seneste år, har et af indsatsområderne for at sikre denne, været hesteftersyn. I 2023 var indsatsen koncentreret omkring mesterskaber og B-stævner, mens hesteeftersynene i år foretages på alle niveauer. Status efter første kvartal i 2024 er, at 254 heste og ponyer er kontrolleret, og heraf er 11 desværre blevet diskvalificeret - alle grundet mundsår. Til sammenligning blev der i hele 2023 også diskvalificeret 11 heste, men ud af samlet set 659 kontrollerede heste.

Læs mere
26. marts 2024

Repræsentantskabsmøde 2024: Årsberetningen 2023 er klar

Vi nærmer os årets repræsentantskabsmøde med hastige skridt og i den forbindelse, har du nu mulighed for at læse bestyrelsens årsberetning, se det fulde program og lære kandidaterne, som stiller op til bestyrelsen og appeludvalget, bedre at kende.

Læs mere
22. marts 2024

Sådan motiverer I de frivillige i rideklubben

I forbindelse med en konkurrence på vores facebookside, har flere rideklubber under DRF, budt ind med deres initiativer til at motivere de frivillige i rideklubber rundt omkring i Danmark.

Læs mere
22. marts 2024

Vil I afvikle finale i Store Hestedag Cup?

Nu er det muligt for stævnearrangører, at byde ind på afvikling af Store Hestedag Cup finalen i 2024 og op til tre år frem.

Læs mere
20. marts 2024

Livestreaming af præsentationsmøde

I dag, den 20. marts kl. 18.30 har distrikterne under DRF inviteret klubberne til præsentationsmøde med kandidaterne til DRF’s bestyrelse. Du kan se med live på rideforbund.dk, DRF’s facebookside og ClipMyHorse.tv

Læs mere
20. marts 2024

Antibulli på tværs af elevskolens hold

Siden august 2023 har flere rideklubber deltaget i testforsøget med Antibulli Ridning med stor succes. En af de klubber som har deltaget, er Stutsborg Rideklub. Allerede inden tilbuddet om at deltage i Antibulli-testforsøget havde klubben et stort fokus på trivsel og samvær, hvilket gjorde det naturligt for dem at byde ind på testpladserne.

Læs mere
15. marts 2024

Se hvem de nominerede til Årets Official 2023 er

For tredje gang i træk skal Årets Official kåres og hyldes ved det kommende Repræsentantskabsmøde den 13. april. Vores sport er i høj grad båret af frivillige, og prisen som Årets Official er en måde at hylde vores mange frivillige officials på. Æren som Årets Official tilfalder en official, der i særlig grad har ydet en indsats gennem året. Indstillingerne kommer fra klubberne, så det er også et stort skulderklap fra dem til de dygtige officials.

Læs mere