Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

15. september 2021

Skal du starte indendørs Agria DRF-mesterskab i springning?

Den 30. september til 3. oktober afvikler Sønderborg Sportsrideklub indendørs Agria DRF-mesterskab i springning for senior-, junior- og ungryttere. Klubben lægger op til et brag af et mesterskab og er klar til at give alle ryttere en fantastisk weekend i skønne omgivelser. Tilmeldingsfristen er den 24. september, så du skal ikke vente for længe, hvis du vil være med i kampen om dette års mesterskabstitel.

Læs mere
14. september 2021

Skal jeres klub være med i Danmarks Motionsuge i uge 41?

Danmarks Motionsuge løber af stablen i uge 41, og nu har I som klub under Dansk Ride Forbund mulighed for at være med og vise jeres klub og ridesporten frem til potentielle nye medlemmer og frivillige i jeres lokalområde. Læs mere her.

Læs mere
14. september 2021

Til stævnearrangører: mail på vej med ansøgningsskema for B-stævner i spring og dressur

I løbet af denne uge vil alle stævnearrangører modtage en mail med ansøgningsskema til B-stævner i spring og dressur for perioden den 1. april 2022 – 31. marts 2023. Som noget nyt vil ansøgningerne i år foregå online, og deadline er den 10. oktober 2021. Vi glæder os til at modtage jeres ansøgninger!

Læs mere
13. september 2021

I kan stadig tilmelde jer Agria og Dansk Ride Forbunds VM-holdturnering

Hele 53 hold er indtil videre tilmeldt Agria og DRF’s holdturnering, hvor de 20 bedste hold mødes i finalen under VM i Herning 2022. Er jeres hold endnu ikke tilmeldt, så frygt ej! Som hold kan man hurtigt hente mange point hjem og dermed stadig have en chance for at komme med i finalen. Læs mere om turneringen og om hvordan I optjener point herunder.

Læs mere
13. september 2021

Flot 6. plads til Josefine og Driver ved EM

Søndag red U25-rytterne om medaljer i kür ved EM i dressur i Hagen, og det blev til en flot 6. plads til Josefine Hoffmann og Hønnerups Driver efter et flot og harmonisk kürprogram.

Læs mere
13. september 2021

Nu er det muligt at melde til finalen i Pavo og Dansk Ride Forbunds Championater for unge heste i springning 2021

Sidste kvalifikation i Pavo og DRF’s Championater for unge heste i springning fandt sted hos Riders Cup i sidste uge, og nu er det muligt for alle kvalificerede at tilmelde sig finalestævnet på Blue Hors den 13. – 17. oktober 2021.

Læs mere
11. september 2021

Individuelt EM-sølv til Cathrine Dufour og Bohemian

EM-euforien i den danske landsholdslejr vil ingen ende tage i disse øjeblikke. De danske seniorryttere viste nemlig igen i dag, at Danmark er kommet for at blive i den absolutte top af international dressur, da Cathrine Dufour og Bohemian høstede sølv i den individuelle kür-finale, og Daniel Bachmann Andersen og Nanna Skodborg Merrald begge leverede fantastisk flotte ridt og endte som hhv. nummer 7 og 12. Også U25-rytterne imponerede, da både Josefine Hoffmann og Victoria Vallentin kvalificerede sig til kürfinalen i morgen.

Læs mere
10. september 2021

Farvel til alle corona-restriktioner

Fra og med i dag kan vi ENDELIG vinke farvel til de sidste corona-restriktioner. Se, hvad jeres klub fortsat bør have fokus på, her.

Læs mere
10. september 2021

EM-eufori: Bronze til Cathrine Dufour og Bohemian

For fjerde gang i karrieren vandt Cathrine Dufour sent i aftes individuel bronze ved EM i dressur, men for første gang nogensinde var det i samarbejde med Bohemian. Parret leverede en noget nær perfekt præstation, og kun 0,6% adskilte dem fra sølvet.

Læs mere
8. september 2021

Holdbronze til de danske seniorryttere ved EM i dressur

Forud for EM i dressur i Hagen var målsætningen i den danske seniorlandsholdslejr klar; der skulle en holdmedalje med hjem. Tidligere i dag blev holdkonkurrencen så afgjort, og efter fire fantastisk flotte danske ridt blev medaljedrømmene indfriet, og holdet høstede en bronzemedalje. Også de danske U25-ryttere leverede virkelig flotte resultater i deres holdkonkurrence og endte lige akkurat uden for medaljer – et mulehår fra bronzevinderne fra Sverige.

Læs mere