Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

1. september 2021

Ændring i U25-holdet forud for EM i dressur

Med knapt en uge til EM i dressur i Hagen, har landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein valgt at foretage en ændring i U25-holdet. Det betyder, at Katrine With Petersen og Hjorts Rhapsody in Blue erstatter Sandra Aagaard Hyrm og Heslegaards Rismon.

Læs mere
1. september 2021

Vil du vide mere om voltigering? Så kom til akademidag i Vallensbæk

Vallensbæk Rideakademi inviterer til akademidag søndag den 12. september kl. 10-13, hvor du har mulighed for at lære mere om voltigering, hvad enten du selv er underviser, forælder til en voltigør eller måske bare er nysgerrig på voltigeringsverdenen. Læs mere om programmet for dagen herunder.

Læs mere
31. august 2021

Disse ryttere skal ride CSIO Youth Final

Landstræner Bo K. Møller har nu sat navne på de ryttere, der skal ride CSIO Youth Final i Kronenberg, Holland, den 23.-26. september. Stort tillykke til jer!

Læs mere
30. august 2021

Overlegent kür-guld til Tobias Thorning Jørgensen markerer afslutningen på PL

Den individuelle kür-finale ved de paralympiske lege i Tokyo er nu overstået, og ligesom det var tilfældet i både den første individuelle konkurrence og holdkonkurrencen, satte danske Tobias Thorning Jørgensen konkurrenterne helt og aldeles til vægs og sikrede sig endnu en guldmedalje med et fantastisk flot kür-program, der indbragte ham og hesten Jolene Hill hele 84,347%.

Læs mere
30. august 2021

De danske voltigører tog VM i Budapest med storm

Fra torsdag til søndag i den forgangne uge har de danske voltigører konkurreret mod verdenstoppen ved VM i voltigering i Budapest, og for første gang nogensinde kom danskerne på podiet i holdkonkurrencen. Det endte nemlig med holdbronze i Nations Cuppen, og derudover blev det desuden til to flotte 4. pladser, en 8. plads og en 14. plads – samlet set en fantastisk præstation, der for alvor viser, at danskerne er blandt toppen af international voltigering.

Læs mere
30. august 2021

PL: Danskerne var et mulehår fra holdbronze

Søndag blev det afgjort, hvilke nationer der skal have medaljer med hjem fra holdkonkurrencen ved PL, og det danske hold kunne næsten ikke have været tættere på bronzemedaljen. Det endte nemlig med at være så lidt som 0,028%, der skilte holdet fra amerikanerne på 3. pladsen.

Læs mere
28. august 2021

Veloverstået udstyrskontrol ved Agria DRF-mesterskabet hos Hovgaard Rideklub

Fredag og lørdag blev der foretaget planlagt udstyrskontrol i forbindelse med Agria DRF-mesterskabet i ponydressur hos Hovgaard Rideklub. Kontrollen forløb rigtig godt, bød på meget få anmærkninger, og var præget af god stemning og et godt samarbejde med forældre, ryttere og trænere.

Læs mere
27. august 2021

PL: Guld til Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill

For kort tid siden var den sidste danske paradressurrytter, Tobias Thorning Jørgensen, på banen i den første afdeling af de individuelle dressurkonkurrencer ved PL i Tokyo, og det blev til intet mindre end 78,971% og en guldmedalje. Han er nu sikkert videre til mandagens kür, og det samme er de tre andre danske ryttere, Katrine Kristensen, Susanne Jensby Sunesen og Caroline Cecilie Nielsen.

Læs mere
26. august 2021

Haslev Køre- og Rideforening overtager finalen i DRF Military Cup

Finalen i DRF Military Cup var oprindeligt planlagt til at blive afviklet hos CEP, men klubben har været nødsaget til at aflyse deres planlagte stævne. Derfor overtager Haslev Køre- og Rideforening finalen i den populære turnering, som nu afvikles den 3. oktober 2021. Da finalen er flyttet, er der endnu to stævner, hvor der kan optjenes point til cuppen. Se stævnerne nedenfor.

Læs mere
26. august 2021

Kvalifikationsstævne i Mustang Cup rykkes til Herning Rideklub

I denne weekend skulle Sønderborg Rideklub have afviklet springstævne med kvalifikationsklasser i Mustang Cup, men desværre har arrangørerne set sig nødsaget til at aflyse stævnet. Herning Rideklub har derfor overtaget kvalifikationsklasserne i Mustang Cup, som i stedet afholdes søndag den 19. september.

Læs mere