Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

25. august 2021

Herning2022: Stærk opbakning til VM i voltigering

Danmark er vært for det firedobbelte verdensmesterskab i ridesport; ECCO FEI World Championships i Herning 2022. Voltigering er en af de fire VM-discipliner, og Mustang Corp er stolte over at være sponsor for denne disciplin ved VM.

Læs mere
24. august 2021

Efteråret byder på ERFA-møder og basiskursus for TD’ere

Er du en af DRF’s eksisterende C- eller B-TD’ere, eller er du pt. under uddannelse til TD, så er der spændende og inspirerende nyt til dig. I løbet af efteråret afholder vi nemlig flere ERFA-møder for vores C-TD’ere, en særskilt ERFA-aften for B-TD’ere samt et basiskursus til vores TD-aspiranter.

Læs mere
20. august 2021

DRF’s ærestegnsmodtagere blev fejret med manér

Torsdag den 19. august var de 11 modtagere af Dansk Ride Forbunds ærestegn i 2019 og 2020 inviteret til frokost i selskab med DRF’s bestyrelse. Under normale omstændigheder uddeles ærestegnene fysisk på det årlige repræsentantskabsmøde, men grundet corona blev mødet afholdt online i både 2020 og 2021, og derfor var modtagerne i stedet inviteret til en hyggelig eftermiddag på Sortebro Kro i Odense.

Læs mere
20. august 2021

Disse U25- og seniorryttere skal repræsentere Danmark ved EM i dressur

Landstræner Nathalie zu Sayn-Wittgenstein har nu endeligt sat navne på de ryttere, der skal repræsentere Danmark ved EM i dressur i Hagen fra den 7.-12. september. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
18. august 2021

Nu dyster hele 50 hold om finalepladserne i Agria og DRF’s VM-holdturnering

1. juni blev VM-holdturneringen skudt i gang, og allerede nu er hele 50 hold tilmeldt. Med mere end 10 måneder tilbage af turneringen, hvor nye hold løbende kan melde sig til, ser det derfor ud til, at der for alvor bliver kamp om de endelige 20 finalepladser under VM i Herning i 2022.

Læs mere
18. august 2021

Disse 8 hold er videre til finalen i Agria DRF-mesterskabet i klubholdspringning

I weekenden blev sidste kvalifikation i årets Walber Cup afviklet, og nu er det altså afgjort, hvilke otte hold, der er videre til finalen, som afvikles den 16.-19. september hos Hjallerup Rideklub. Se holdene nedenfor.

Læs mere
17. august 2021

Du kan stadig nå at melde til kurset C-dommeraspirant 1

Den 4.-5. september afvikles kurset C-dommeraspirant 1 på Dalum Landbrugsskole i Odense, og sidste frist for tilmelding er den 20. august. Find link til flere detaljer samt tilmelding nedenfor.

Læs mere
17. august 2021

Tilbageblik på DM i distance

For lidt over to uger siden blev der afholdt DM i distance for seniorer – i år afviklet i forbindelse med Rom ridtet – og med en samlet tid på 6 timer og 51 minutter blev det Hanne Haagen Hansen og hesten Ta Zeena OX – i daglig tale kaldet Ermelie - der red titlen som Danmarksmestre i distance 2021 hjem.

Læs mere
16. august 2021

Forslag til reglementsændringer modtages frem til 1. september

DRF´s reglementer gennemgås og opdateres som udgangspunkt op til årsskiftet, og vi er altid åbne for input til eventuelle forbedringer. Derfor kan du som altid sende os dine ændringsforslag frem til den 1. september. Læs mere nedenfor.

Læs mere
16. august 2021

Her er holdet, der skal ride EM i springning i Riesenbeck

Landstræner Bo K. Møller har nu udtaget det seniorhold, som skal repræsentere Danmark ved EM i Riesenbeck fra den 31. august til 5. september. Stort tillykke til jer!

Læs mere