Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

6. september 2021

Webinar vedr. papirløse dressurbedømmelser for stævnearrangører

I løbet af sommeren er enkelte B-stævner og mesterskaber med stor succes blevet afviklet med såkaldt papirløse bedømmelser, altså med protokoller, der udelukkende håndteres elektronisk og efterfølgende sendes til rytterens mail. Vi er nu klar til at afvikle webinarer for stævnearrangører, hvor vi starter med arrangører af B-stævner og C-stævnearrangører.

Læs mere
3. september 2021

Flot holdpræstation ved EM i springning

Her til eftermiddag blev holdkonkurrencen ved EM i Riesenbeck afgjort, og det danske landshold, som red sig til en 7. plads i gårsdagens kvalifikation, endte på en flot 8. plads. Søndag gælder det så den individuelle konkurrence, som Andreas Schou og Darc de Luxe er direkte kvalificerede til.

Læs mere
3. september 2021

FEI-ponymåling på dansk grund i Holstebro

For at starte internationale ponyklasser skal din pony som bekendt være målt ved en FEI-ponymåling, men hidtil har der ikke været en godkendt FEI-ponymålerklinik i Danmark. Det er der nu lavet om på, og efter længere tids forsinkelse grundet COVID-19, er vi nu klar med datoer for den første måling hos Holstebro Hestepraksis. Ponymålingen finder sted den 26. – 27. september 2021, og tilmeldingsfristen er den 12. september. Du finder link til tilmelding herunder.

Læs mere
2. september 2021

Klubbens Go!-profil kan vise hvilke ryttere, der starter stævner for jeres klub

Sidste år fik man som klub adgang til at se, hvilke ryttere, der starter stævner for ens klub, men måske I endnu ikke har fået brugt statistikken i jeres klub? Hvis ikke, så kan det være en fordel for jer at gøre det nu, da den giver jer mulighed for at sikre, at der er overensstemmelse mellem de ryttere, der starter stævner for jeres klub og dem, der betaler klubkontingent.

Læs mere
1. september 2021

Ændring i U25-holdet forud for EM i dressur

Med knapt en uge til EM i dressur i Hagen, har landstræner Nathalie Zu Sayn-Wittgenstein valgt at foretage en ændring i U25-holdet. Det betyder, at Katrine With Petersen og Hjorts Rhapsody in Blue erstatter Sandra Aagaard Hyrm og Heslegaards Rismon.

Læs mere
1. september 2021

Vil du vide mere om voltigering? Så kom til akademidag i Vallensbæk

Vallensbæk Rideakademi inviterer til akademidag søndag den 12. september kl. 10-13, hvor du har mulighed for at lære mere om voltigering, hvad enten du selv er underviser, forælder til en voltigør eller måske bare er nysgerrig på voltigeringsverdenen. Læs mere om programmet for dagen herunder.

Læs mere
31. august 2021

Disse ryttere skal ride CSIO Youth Final

Landstræner Bo K. Møller har nu sat navne på de ryttere, der skal ride CSIO Youth Final i Kronenberg, Holland, den 23.-26. september. Stort tillykke til jer!

Læs mere
30. august 2021

Overlegent kür-guld til Tobias Thorning Jørgensen markerer afslutningen på PL

Den individuelle kür-finale ved de paralympiske lege i Tokyo er nu overstået, og ligesom det var tilfældet i både den første individuelle konkurrence og holdkonkurrencen, satte danske Tobias Thorning Jørgensen konkurrenterne helt og aldeles til vægs og sikrede sig endnu en guldmedalje med et fantastisk flot kür-program, der indbragte ham og hesten Jolene Hill hele 84,347%.

Læs mere
30. august 2021

De danske voltigører tog VM i Budapest med storm

Fra torsdag til søndag i den forgangne uge har de danske voltigører konkurreret mod verdenstoppen ved VM i voltigering i Budapest, og for første gang nogensinde kom danskerne på podiet i holdkonkurrencen. Det endte nemlig med holdbronze i Nations Cuppen, og derudover blev det desuden til to flotte 4. pladser, en 8. plads og en 14. plads – samlet set en fantastisk præstation, der for alvor viser, at danskerne er blandt toppen af international voltigering.

Læs mere
30. august 2021

PL: Danskerne var et mulehår fra holdbronze

Søndag blev det afgjort, hvilke nationer der skal have medaljer med hjem fra holdkonkurrencen ved PL, og det danske hold kunne næsten ikke have været tættere på bronzemedaljen. Det endte nemlig med at være så lidt som 0,028%, der skilte holdet fra amerikanerne på 3. pladsen.

Læs mere