Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

21. marts 2023

Vil du være Teknisk Delegeret under DRF?

Måske går du med en TD i maven, men er tidligere blevet bremset af, at du har skulle kunne fungere ved både spring- og dressurstævner? Så skal du spidse ører, for den procedure laver vi nu om på. Nu er det muligt at uddanne sig som teknisk delegeret i bare den ene af vores to største discipliner.

Læs mere
20. marts 2023

Ny dato for Agria DRF-mesterskab for kat. 2 og 3 i military

I følge stævnekalenderen i military, skulle Agria DRF-mesterskab for kat. 2 og 3 ponyer i military, være afviklet ved Haslev Rideklubs B-stævne i uge 31. For at give rytterne bedre muligheder for at nå at kvalificere sig, er det blevet besluttet at rykke mesterskabet til Haslev Rideklubs militarystævne i uge 39.

Læs mere
16. marts 2023

Ryttere udtaget til Nations Cup Youth

Landstrænerne Bo K. Møller og Ulrik Kjær har nu udtaget de ryttere der skal repræsentere Danmark ved de to første nationsspringninger for unge springryttere. Se hvilke ryttere der skal repræsentere Danmark i nyheden her.

Læs mere
15. marts 2023

Udtalelse om brug af heste i sport

I Dansk Ride Forbund har vi noteret os Det Dyreetiske Råds ”Udtalelse om brug af heste i sport”.

Læs mere
13. marts 2023

Husk at uploade påkrævede temperaturmålinger i FEI HorseApp før og under FEI stævner

Det er fortsat vigtigt at ryttere der starter FEI-stævner, husker at uploade den påkrævede temperatur-dokumentation og ”self-certification” formular til FEI via FEI HorseApp. I nyheden her finder du info om FEI HorseApp, hvor dokumentationen skal uploades, samt de pt. gældende sanktioner.

Læs mere
9. marts 2023

Årets Official: De nominerede er…

Ved Repræsentantskabsmødet 1. april skal der igen i år kåres en vinder af prisen ”Årets Official”. Vi ønsker at hylde de mange officials, der gang på gang trækker i arbejdstøjet og bruger dyrebar fritid i ridesportens navn. Vinderen er en official, som har ydet en ekstraordinær indsats til gavn for ridesporten.

Læs mere
9. marts 2023

Ranglistevinderne for 2022 er fundet

På Rideforbund.dk registreres der løbende resultater, som tæller med til Dansk Ride Forbunds ranglister. Alle placeringer opnået ved C-, B-, A og FEI-stævner i løbet af året, tæller med, og ranglisterne er dermed et udtryk for engagement og flid i sporten.

Læs mere
9. marts 2023

Information om CoolUnite

DRF har været i dialog med CoolUnite om muligheden for at indgå et samarbejde, med formålet at indsamle penge til en pulje, som DRF’s klubber kunne søge tilskud fra til at afvikle aktiviteter for syge og sårbare børn.

Læs mere
8. marts 2023

Nye bruttogrupper i springning

Bruttogrupperne i springning for pony- og childrengrupperne samt junior-, ung- og U25-grupperne er sat. Som noget nyt, kan du se navne på både ryttere, heste og henholdsvis hesteejer(e) eller træner(e). Se hvem der er med i de forskellige grupper lige her.

Læs mere
8. marts 2023

Indendørs DRF-mesterskab for Pony og Children 2023

Tiden løber stærkt, og vi nærmer os sidste tilmeldingsfrist for de indendørs Agria DRF-mesterskaber for pony- og childrenryttere. Husk at melde til inden anmeldelsesfristen den 9. marts 2023, hvis du skal være med i kampen om en af mesterskabstitlerne!

Læs mere