Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

24. februar 2021

24. februar - 'Svar på jeres oftest stillede spørgsmål' vil blive opdateret hurtigst muligt

På dagens pressemøde blev det offentliggjort, at forsamlingsforbuddet for udendørs idræts- og foreningsaktiviteter hæves til 25 personer pr. 1. marts, hvilket tegner godt for afvikling af både udendørsaktiviteter (såsom elevskoleundervisning mm.) og udendørsstævner. Vi mangler fortsat de endelige detaljer, som følger med bekendtgørelsen fra Kulturministeriet, men så snart vi kender dem, opdaterer vi naturligvis 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål'.

Læs mere
20. februar 2021

En kontrolleret genåbning af foreningsidrætten for børn og unge er nødvendig nu

Medlemsflugt, faldende indtægter hos klubberne og mistrivsel hos børn og unge. Det er virkeligheden to og en halv måned inde i den nuværende nedlukning. Derfor appellerer Dansk Ride Forbund, Dansk Håndbold Forbund og Dansk Svømmeunion nu kraftigt til, at al foreningsidræt for børn og unge kontrolleret genåbnes.

Læs mere
17. februar 2021

17. februar 2021 - Hvad er status efter knapt et år med COVID-19?

Corona-trætheden er for alvor ved at sætte ind hos de fleste af os, og det bliver bestemt ikke bedre af, at logik og rationelle argumenter ikke er til at få øje på, når der f.eks. max må være 5 personer i en kæmpe ridehal, mens den lokale Bilka eller stierne rundt om søerne i København bugner af mennesker. Vi ved, at mange af jer savner svar og vished, og vi forstår, at det udefra kan være svært at gennemskue, hvordan vi arbejder, og hvilke muligheder vi har for at præge politikernes beslutninger, så læs med her, hvor vi prøver at kaste lidt lys over situationen pt.

Læs mere
1. februar 2021

1. februar - Opdaterede ’svar på jeres oftest stillede spørgsmål’

Vi har opdateret vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål', så oversigten bedre afspejler den nuværende situation samt de gældende retningslinjer til og med den 28. februar. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere
29. januar 2021

29. januar - Opdaterede 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål'

Vi har opdateret vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål' på baggrund af gårsdagens pressemøde, hvor de gældende restriktioner blev forlænget frem til den 28. februar. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere
13. januar 2021

13. januar - 'Svar på jeres oftest stillede spørgsmål'

Vi har opdateret vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål' på baggrund af aftenens pressemøde, hvor de gældende restriktioner blev forlænget frem til den 7. februar. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere
6. januar 2021

6. januar - 'Svar på jeres oftest stillede spørgsmål'

Vi har lavet enkelte tilføjelser til vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål' på baggrund af gårsdagens pressemøde. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere
5. januar 2021

5. januar - 'Svar på jeres oftest stillede spørgsmål'

På dagens pressemøde blev forsamlingsforbuddet pr. 6. januar 2021 sænket fra 10 til 5 personer, og derfor har vi naturligvis opdateret vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål' herefter. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere
30. december 2020

30. december 2020 - 'Svar på jeres oftest stillede spørgsmål'

På gårsdagens pressemøde blev de landsdækkende COVID-19-restriktioner forlænget frem til den 17. januar 2021, og derfor har vi naturligvis opdateret vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål' ift. denne dato. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere