Hvad leder du efter?

Nyheder

Vindinge Rideklub vinder DRF Elevskole Cup 2022

I weekenden har seks elevskolehold kæmpet om titlen som vinder af DRF Elevskole Cup 2022 under unikke forhold ved VM i Herning. Alle hold kæmpede bravt, men her til formiddag kunne Vindinge Rideklub kalde sig vindere af årets turnering, som er sponsoreret af Equipage og Horse Guard.


De seneste seks måneder har elevskoleryttere fra rideklubber rundt om i hele landet kæmpet for at kvalificere sig til finalen i DRF Elevskole Cup 2022. Vindinge Rideklub, Roskilde Rideklub, Egtved Rideklub, Kolding Rideklub, Skjern Rideklub og Skive Rideklub gik videre til finalen, og over to dage har klubholdene dystet i dressur på lånte heste fra Herning Rideklub i spektakulære rammer i Jyske Bank Boxen under VM i Herning.

Både elevskoleryttere og elevskolehestene præsterede meget flot i de storslåede rammer, hvor ekvipagerne kun har 15 minutter sammen, før de rider på banen. Alle hold gav den alt, hvad de havde, men sejren gik i sidste ende til Vindinge Rideklub.

”Det er helt uvirkeligt at stå her med en førsteplads, det havde vi slet ikke regnet med. Og så i disse rammer, det er helt ubeskriveligt. Jeg er meget stolt af de dygtige ryttere,” siger Stacie W. Sommer, holdleder for vinderholdet fra Vindinge Rideklub.

Klubberne placerede sig således:

1. Vindige Rideklub

2. Egtved Rideklub

3. Skive Rideklub

4. Roskilde Rideklub

5. Skjern Rideklub

6. Kolding Rideklub

DRF Elevskole Cup giver holdånd og erfaring
Holdleder Stacie W. Sommer forklarer, at DRF Elevskole Cup har været gavnlig for elevskolerytterne i Vindinge Rideklub på flere planer.

”Turneringen har været en rigtig god oplevelse for pigerne, og den har givet dem venskaber på kryds og tværs. De har virkelig fået en holdånd, hvor de har heppet på hinanden i stedet for at være konkurrenter. Når de rider på nye heste, får de også en masse erfaring, de kan tage med sig. Og så er det bare dejligt, at elevskolen bliver prioriteret i denne turnering,” siger hun.

Også DRF Elevskole Cup’s sponsor har været yderst tilfreds med turneringen.

”Vi er super stolte af at sponsorere en turnering, der støtter de unge ryttere på deres vej frem i sporten,” siger repræsentant for Equipage og Horse Guard, Nana Berg Christensen.

Nu ser vi frem mod endnu en DRF Elevskole Cup i 2023.