Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

27. juni 2023

Kjeld Kirk Kristiansen udnævnt til æresmedlem

Ved et hyggeligt og nostalgisk møde, hvor der blev talt om minder fra ridesporten og udviklingen gennem de sidste 30 år, mødtes Ulf Helgstrand for nyligt med Kjeld Kirk Kristiansen for at overrække titlen som æresmedlem af Dansk Ride Forbund.

Læs mere
27. juni 2023

Vejen til EM: Midtvejsstatus

De danske springryttere gør det rigtig godt i øjeblikket og indsatsen med at få springsportens succesrate vendt til en opadgående kurve giver pote. Snart er der ikke længe til udtagelserne til de europæiske mesterskaber for seniorrytterne, og det betyder, at der både er ændringer i bruttogrupperne, og at det er tid til at komme med en midtvejsstatus.

Læs mere
26. juni 2023

5 gode råd til livestreaming

Livestreaming bliver mere og mere udbredt. Det er nemt og let tilgængeligt, og så kan hele familien se med hjemmefra. Som forældre kan det være fristende at livestreame fra sit barns stævne, men det er vigtigt at huske på, at idrætten skal give et frirum fra hverdagen og præstationspres.

Læs mere
21. juni 2023

Ændringer i Brogaardens Kombi Cup

Efter at have afviklet de første kvalifikationer af Brogaardens Kombi Cup har DRF i samarbejde med Brogaarden kigget nærmere på bestemmelserne. Derfor er der per dags dato foretaget en række ændringer, således at cuppen åbnes op for flere ekvipager.

Læs mere
21. juni 2023

Her er ungdomsdressurens EM-deltagere

Sommeren byder som altid på en masse spændende mesterskaber og indenfor ungdomsdressuren er der ingen undtagelser. I løbet af juli måned løber bliver der nemlig afholdt hele fire af slagsen – nemlig for hhv. U25-, young-, junior og ponyryttere. Læs med her og se, hvem der er udtaget og hvem der er med i puljen til at repræsentere Danmark.

Læs mere
21. juni 2023

Ponyryttere udtaget til EM i military

Holdleder, Kerstin Dallmann, og elitesportschef, Annette Mosegaard, har nu udtaget de ponyryttere, der skal repræsentere Danmark ved europamesterskaberne i military den 24. til 30. juli 2023 i Le Mans i Frankrig.

Læs mere
16. juni 2023

Succesfulde optagelsesprøver overstået

Igen i år var der stor opbakning til optagelsesprøverne. I år havde i alt 22 kandidater tilmeldt sig optagelsesprøverne for hhv. rideskolemanager, rideinstruktør og berider. Det er, ligesom sidste år, væsentligt højere end tidligere år – og det tyder altså dermed på, at valget om bl.a. at lade eleverne specialisere sig allerede fra start har været helt rigtigt.

Læs mere
16. juni 2023

Udtagelserne til EM og VM i voltigering er klar

Dette års europamesterskab og verdensmesterskab i voltigering nærmer sig, og dermed er det blevet tid til at udtage voltigører, longeførere og heste til at repræsentere Danmark. Mesterskaberne afholdes i Flyinge i Sverige den 23. til 31. juli 2023.

Læs mere
14. juni 2023

11 nye beridere, rideinstruktører og ridelærere

Dagen i dag er en glædens dag for de i alt 11 elever, der i løbet af tirsdag og onsdag har været til eksamen på Vilhelmsborg. Her har eleverne været til eksamen hos seks kompetente censorer, som heldigvis vurderede at de alle bestod.

Læs mere
14. juni 2023

Disse U25-ekvipager er udtaget til europamesterskaberne i dressur

Der er godt gang i de mange udtagelser til mesterskaber og store stævner i løbet af den igangværende stævnesæson. Nu er U25-dressurholdet sat til europamesterskabet, som afholdes den 11. til 16. juli i Budapest i Ungarn.

Læs mere