Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

28. september 2022

DRF SpringDanmark Talent: 5 nye hold fyldt med unge springtalenter startes op

DRF SpringDanmark talentprogrammet har vist sig fortsat at være en stor succes og som følge af de mange indsendte ansøgninger, har DRF besluttet at oprette et ekstra hold af talenter i ØST. Første DRF SpringDanmark talentsamling afvikles i weekenden den 1.-2. oktober hos Grindsted Rideklub, hvor 22 unge springryttere fra Talent SYD deltager. I løbet af det næste halve år, vil Dansk Ride Forbund afvikle flere talentsamlinger rundt omkring i hele landet, for alle 4 talentcentre.

Læs mere
26. september 2022

Kommunikationskonsulent søges til Dansk Ride Forbund

Har du indsigt i ridesporten og lyst til at arbejde med idræt og foreninger? Er du skarp til digitale medier og har erfaring med samarbejde med sponsorer og kommercielle partnere? Så er det måske dig vi søger som kommunikationskonsulent hos Dansk Ride Forbund.

Læs mere
20. september 2022

MIDLERTIDIG ÆNDRING AF KRAV OM VACCINATION AF HESTE DER STARTER FEI-STÆVNER

Fra 1. oktober 2022 til 1. april 2023, vil der være en midlertidig ændring i kravene for vaccination af heste, der starter FEI-stævner. Læs mere i nyheden her.

Læs mere
15. september 2022

DIF er bekymret for breddeidrætten under energikrisen

Mangel på varme og elektricitet i de kommende måneder, kan i værste fald få store konsekvenser for breddeidrætten. Det gælder også for ridesporten og DIF er på banen med et klart signal til politikerne. Find link til artiklen i nyheden her.

Læs mere
31. august 2022

Åbent for ansøgninger til B-stævner i springning og dressur i 2023

Det er nu muligt at ansøge om at afvikle B-stævner i springning og/eller dressur for sæsonen 1. april 2023 til 31. marts 2024.

Læs mere
30. august 2022

Farvel til Janni Thermann som Elitesportschef for springning og military

Pr. dags dato er Dansk Ride Forbund og Janni Thermann blevet enige om at stoppe samarbejdet, og dermed fratræder Janni sin stilling som Elitesportschef for springning og military.

Læs mere
30. august 2022

Flere Agria-DRF Mesterskaber tildelt for de kommende år

Flere Agria-DRF Mesterskaber i både dressur og indendørs springning er blevet tildelt for de kommende år i forbindelse med den årlige stævneplanlægning. Se her, hvilke mesterskaber der er blevet tildelt, og hvor de skal afvikles.

Læs mere
30. august 2022

Pavo og DRF’s Championatsfinaler tildelt for 2023-2025

I forbindelse med den årlige stævneplanlægning er finalerne i Pavo og DRF’s Championater for unge heste blevet tildelt for perioden 2023-2025. Se her, hvor championatsfinalerne bliver afviklet de næste tre år.

Læs mere
24. august 2022

”Hjælp! Mit barn er startet til ridning”: DRF’s e-læringskursus til forældre er i luften

I dag lancerer vi DRF’s nye e-læringskursus til de helt grønne rideforældre. Det har fået navnet ”Hjælp! Mit barn er startet til ridning” og skal øge forældrenes teoretiske viden om heste samt give dem grundlæggende kompetencer til at omgås dem på en tryg og sikker måde – allerede inden de sætter fod i rideklubben.

Læs mere
19. august 2022

NM i military for ponyer bliver afholdt som en national klasse

Nordisk Mesterskab i military for ponyer, som i år afvikles fra 23.-25. september i Starum i Norge, bliver omlagt fra en international til en national klasse. Det betyder, at de ponyer, der stiller til start, ikke behøver at være målt i FEI-regi, men kan nøjes med en national måling.

Læs mere