Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

6. maj 2021

6. maj - Opdaterede 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål'

Vi har opdateret vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål' på baggrund af de seneste retningslinjer for indendørsidrætten, hvor der nu er flere detaljer omkring coronapasset i praksis. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere
6. maj 2021

Nu kan der ansøges om midler fra #aktivesammeniridesporten-puljen

Dansk Ride Forbund og Trolle Company er igen i år gået sammen om at arrangere en fælles aktivitetsdag i ridesporten – denne gang den 13. maj. I år skal vi være #aktivesammeniridesporten, mens vi samler penge ind til de klubber, som fortsat mærker konsekvenserne af corona-pandemien i form af medlemstilbagegang. Puljen er åben for ansøgninger fra i dag og frem t.o.m. den 6. juni, og alle DRF-klubber har mulighed for at søge støtte. Læs mere om, hvad der kan søges midler til, og hvordan processen kommer til at forløbe, herunder.

Læs mere
6. maj 2021

Adgangsforhold for ridende i urørt skov: Dansk Ride Forbund og Dansk Islandshesteforening indsender høringssvar

For tredje gang i år indsender Dansk Islandshesteforening (DI) og Dansk Ride Forbund (DRF) i fællesskab et høringssvar til et aktuelt lovforslag. Igen er omdrejningspunktet rytternes adgang til naturen.

Læs mere
6. maj 2021

Frederiksværk Rideklub skyder Bundgaard Byg Cup 2021 i gang

I weekenden går det løs med første kvalifikation af Bundgaard Byg Cup hos Frederiksværk Rideklub, og der er stor tilslutning til den populære turnering. Hele 20 starter skal lørdag ride Intermediare 1, og herefter går de 15 bedst placerede ekvipager videre til søndagens Intermediare 1 Kür.

Læs mere
4. maj 2021

4. maj - Opdaterede 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål'

Vi har opdateret vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål' på baggrund af den senest offentliggjorte genåbningsaftale, som træder i kraft pr. 6. maj. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere
29. april 2021

Hos ’Årets Klub’ 2020 har COVID-19 ikke været en hindring

Prisen som ’Årets Klub’ bliver uddelt i forbindelse med årets repræsentantskabsmøde og gives til en klub, som gør en helt særlig indsats, og som kan være en inspirationskilde for andre klubber. I 2020 blev det Stevns Rideklub i distrikt 3, der løb med titlen og den tilhørende præmie på 20.000 kr. Vi tegner et portræt af klubben her.

Læs mere
29. april 2021

Desværre fortsat IT-udfordringer efter opgradering

I kølvandet på sidste uges IT-opgradering oplever vi desværre fortsat udfordringer med Go!-funktionerne. Vi er bekendte med problemerne og arbejder - sammen med vores IT-udbydere - på højtryk for at løse problemerne.

Læs mere
28. april 2021

Disse junior- og ungryttere er udtaget til bruttogrupperne i springning 2021

Landstræner Bo K. Møller har nu udtaget de ryttere, der skal udgøre bruttogrupperne for junior- og ungryttere i 2021. Tillykke til jer alle!

Læs mere
27. april 2021

27. april - Opdaterede 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål'

Vi har opdateret vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål', så der nu er afsnit om hhv. cafeteria og overnatning/camping. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere
27. april 2021

Opdateret seniorbruttogruppe og revideret sportsplan for U25- og seniordressuren

På baggrund af bl.a. sidste uges resultater ved det 4-stjernede CDI-stævne i Hagen har landsholdsteamet for U25- og seniorrytterne foretaget et par justeringer i bruttogruppen for seniorer. Det betyder, at Daniel Bachmann Andersen og Nanna Skodborg Merrald begge rykker fra B-gruppen op i A-gruppen. Derudover er sportsplanen for 2021 desuden blevet opdateret, hvilket bl.a. betyder, at CDIO-stævnet i Compiegne nu er et udtagelses-/iagttagelsesstævne. Læs mere her.

Læs mere