Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

2. juni 2023

B-stævneterminer tildelt Riders Cup

Efter terminerne for to B-stævner i henholdsvis uge 28 og 29 har været i udbud, er det i samarbejde med Springudvalget besluttet at Riders Cup tildeles begge. Der er tale om B-stævne i springning for ponyer i uge 28 og B-stævne for heste inkl. championatsklasser i uge 29.

Læs mere
2. juni 2023

DRF Stilspring Cup får endnu en gang nyt navn

DRF byder velkommen tilbage til vores velkendte sponsor, Nord-Vest Box, som igen er hovedsponsor for den populære stilspringnings cup der tidligere på året fik navnet ”DRF Stilspring Cup”. Det betyder at cuppen fremover går under navnet ”Nord-Vest Box Cup”. Der er ingen ændringer i bestemmelserne.

Læs mere
31. maj 2023

Unge danskere til start ved Future Champions i Hagen

Future Champions-stævnet i Hagen – også kaldet ”Aachen of Youth” – tiltrækker hvert år mange unge, talentfulde ryttere fra hele verden. Stævnet afholdes på Hof Kasselmann i Tyskland. Her har mange kendte ryttere redet siden ”Future Champions”-stævnet for første gang blev en realitet i 2011. I år er ingen undtagelse – de danske landstrænere og holdledere har nemlig udtaget en lang række ryttere, som skal repræsentere Danmark den 13. til 18 juni 2023.

Læs mere
31. maj 2023

Danske springryttere udtaget til nationsspringninger

Landstrænerduoen, Ulrik Kjær og Bo K. Møller, har endnu en gang udtaget en række ryttere, som skal repræsentere Danmark i henholdsvis Deauville, Frankrig og Rotterdam, Holland. Se hvem der skal vise det danske flag frem her.

Læs mere
31. maj 2023

Unge dressurryttere udtaget til Nordic Baltic Championships

Landstræner, Dennis Fisker, og holdleder, Janne Jensen, har efter pinsens flotte Danmarksmesterskaber for junior- og ungryttere nu sat holdet til Nordic Baltic Championships – også kendt som de nordiske mesterskaber. Læs med her og se, hvad der skal til for at blive udtaget, og hvem der er udtaget, til at repræsentere Danmark i Drammen i Norge i uge 26.

Læs mere
30. maj 2023

Succesfuld premiere på DRF’s nye hesteeftersyn

I løbet af pinsen lagde Vallensbæk Rideklub baner til de spændende DRF-mesterskaber for hhv. juniorryttere, ungryttere og U25-paradressurryttere. Her blev det nye set-up for hesteeftersyn for første gang taget i brug. Kun en enkelt af 60 heste blev diskvalificeret pga. mundsår.

Læs mere
25. maj 2023

Opdatering og nye terminer for Stutteri Ask Trophy 2024

Stutteri Ask Trophy-turnering har i år, 2023, oplevet en markant stigning i antallet af startende. Det er en positiv udvikling som både DRF og landstrænerne, Bo og Ulrik, byder velkommen. Derfor er der fra 2024 foretaget mindre ændringer i bestemmelserne samt lavet en opdeling af første kvalifikation.

Læs mere
22. maj 2023

Distriktsmesterskab i D1: Lavere niveau giver flere starter

Den engagerede træner, Melanie Vestergaard, blev positivt overrasket, da hun inden næste weekends stævne i Holte Rideklub, gik ind for at tjekke, hvor mange deltagere der er i distriktsmesterskaberne i distrikt 1.

Læs mere
17. maj 2023

Tilmeld dig optagelsesprøven nu

Går du med tankerne om at forvandle din hobby til dit professionelle yrke? Så er det nu du skal finde computeren frem og få sendt din tilmelding til optagelsesprøven til os. Fristen for tilmelding nærmer sig med hastige skridt. Sidste chance er allerede den 5. juni 2023.

Læs mere
16. maj 2023

Har I meldt deltagerne til DistriktsmesterskabsCup-finalen?

Der er gang i de individuelle distriktsmesterskaber rundt omkring i landet, og vi glæder os til at se medaljevinderne fra hvert distrikt give den gas til finalen i Bernstorffparken i uge 33.

Læs mere