Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

4. marts 2021

Nye datoer for voltigeringsstævner

Som følge af COVID-19-restriktionerner ser vi os nødsaget til allerede nu at rykke nogle af årets voltigeringsstævner. Se de nye datoer herunder.

Læs mere
3. marts 2021

Her finder du al vores information om udbruddet af herpesvirus-1

Som følge af udbruddet af den aggressive Herpesvirus-1 (EHV1) i Europa, får vi mange henvendelser omkring, hvordan vi håndterer situationen i Danmark pt., samt hvordan man som dansk rytter skal forholde sig til f.eks. stævnedeltagelse. Derfor har vi nu samlet de relevante informationer ét sted her på hjemmesiden, så de er så lette som muligt at tilgå, og så der ikke opstår tvivl om, hvad der er gældende. Find linket nedenfor.

Læs mere
2. marts 2021

Nu starter udendørsstævnerne, men har du styr på, hvilken licenstype du skal bruge?

Nu hvor stævnerne endelig åbner op udendørs igen, skal der for manges vedkommende også købes licens. Vi oplever dog, at nogle af jer får købt de forkerte licenser, og derfor har vi lavet nedenstående oversigt til dig, der er i tvivl om, hvilken licenstype du har behov for.

Læs mere
2. marts 2021

Billetsalget til VM i ridesport åbner nu

Det er nu, du skal sikre dig billet til verdens største ridesports-oplevelse i 2022! ECCO FEI World Championships i springning, dressur, paradressur og voltigering finder sted fra den 6. til 14. august 2022 i Herning, og billetsalget starter 2. marts 2021

Læs mere
2. marts 2021

FEI aflyser europæiske stævner pga. herpesvirus

Mandag aften offentliggjorde FEI, at alle FEI-stævner i hhv. Frankrig, Spanien, Portugal, Belgien, Italien, Østrig, Polen, Holland, Tyskland og Slovakiet aflyses frem til den 28. marts grundet udbruddet af den aggressive herpesvirus 1. Dansk Ride Forbund følger fortsat udviklingen nøje og er løbende i dialog med relevante nationale og internationale stakeholdere og fagpersoner. Vi understreger, at alle ryttere, der kommer retur fra stævner i Europa i de kommende uger, skal være opmærksomme på, at 28 dages karantæne er påkrævet ved hjemkomst.

Læs mere
1. marts 2021

Skal jeres hold være med i årets Walber Cup?

Igen i år afholdes der Agria DRF-mesterskab i klubholdspringning, hvor mesterskabet afvikles over forår/sommersæsonen med fire kvalifikationer og en finale. Kvalifikationerne afvikles med støtte fra Walber Equestrian og har derfor fået navnet Walber Cup. I kan allerede nu tilmelde jeres hold til cuppen.

Læs mere
26. februar 2021

26. februar - Opdaterede 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål'

Vi har opdateret vores 'svar på jeres oftest stillede spørgsmål' på baggrund af onsdagens pressemøder samt den opdaterede bekendtgørelse for udendørsidrætten. Læs den seneste version via nedenstående link.

Læs mere
26. februar 2021

Status på udbrud af herpesvirus 1

Dansk Ride Forbund følger udviklingen omkring udbruddet af den aggressive herpesvirus 1 i Valencia nøje og fraråder nu, at man rejser til stævner rundt om i Europa. Læs mere nedenfor.

Læs mere
26. februar 2021

Mustang Trailers overtager tøjlerne fra Nord-Vest Box på den populære springturnering

Fremadrettet er det Mustang Trailers, der vil stå bag den populære turnering for ponyspringryttere i alle tre kategorier, der afvikles i LA og MB. Cuppen afvikles efter samme koncept som hidtil med kvalifikationer ved C-stævner over hele landet.

Læs mere
26. februar 2021

Kompensationsordninger forlænges

De generelle kompensationsordninger samt ordningen med lønkompensation forlænges frem til og med mandag den 5. april. Derfor kan I som klub stadig søge om at få del i kompensationsordningerne, hvis jeres omsætning er faldet mindst 30 procent. Ordningerne må søges uanset, om man som virksomhed må åbne eller ej.

Læs mere