Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

25. juli 2021

OL-medaljedrømmene lever - de danske dressurryttere er i finalen både individuelt og i holdkonkurrencen!

Efter anden og sidste afdeling af Grand Prixen er det nu afgjort; det danske dressurhold er sikkert videre til holdfinalen på tirsdag, og alle tre ryttere er desuden blandt de 18 ryttere, der skal dyste om individuelle medaljer i küren på onsdag.

Læs mere
24. juli 2021

OL-eufori i den danske lejr: Nanna og Cathrine gav konkurrenterne kamp til stregen

Så er dressurridningen ved de olympiske lege for alvor skudt i gang, og hvilken start de danske ryttere fik sig. Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack indkasserede imponerende 73,168% for deres ridt og endte på en foreløbig 9. plads, og Cathrine Dufour og Bohemian viste ekvipagens sædvanlige overskud og harmoni og blev belønnet med hele 81,056% og en foreløbig 2. plads. I morgen venter anden afdeling af Grand Prixen, hvor Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Danciera skal i ilden.

Læs mere
23. juli 2021

I morgen går det løs for de første danske ryttere i Tokyo

De olympiske lege er nu skudt i gang, og allerede i morgen skal de første danske dressurryttere forsøge at imponere det stærke dommerfelt i Grand Prixens første afdeling. Først gælder det Nanna Skodborg Merrald og Blue Hors Zack og dernæst Cathrine Dufour og Bohemian. Søndag afvikles anden afdeling, og her er det Carina Cassøe Krüth og Heiline’s Dancieras tur.

Læs mere
22. juli 2021

Flere ponyryttere udtaget til EM i dressur 2021

Landstræner Dennis Fisker har nu udtaget de sidste ponyryttere, der skal til EM i Strzegom, Polen, i uge 32. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
20. juli 2021

Ponyryttere udtaget til EM i springning

Assisterende landstræner Lars Trier Kjøller har nu sat navne på fire ponyspringryttere, der skal repræsentere Danmark ved EM i Strzegom, Polen, i august. Stort tillykke til jer alle!

Læs mere
19. juli 2021

Disse tre coronarelaterede hjælpepuljer er nu åbne for ansøgninger

Onsdag d. 7. juli 2021 kl. 12 blev der åbnet for hele tre puljer, som idrætsforeninger kan ansøge til at dække tab efter coronanedlukning eller til at hjælpe i genstarten af fællesskaberne. Læs mere her.

Læs mere
13. juli 2021

Voltigeringsudøver udtaget til VM 2021

Efter en vellykket weekend til Nordisk Mesterskab i Flyinge, Sverige, har holdleder Dorthe Ballegaard udtaget udøver Julie Christensen til at repræsentere Danmark ved VM i voltigering for juniorer i Le Mans, Frankrig, den 28. juli til den 1. august 2021. Stort tillykke Julie!

Læs mere
12. juli 2021

Nu er det officielt – disse dressurheste skal med til OL

De danske dressurryttere og deres heste har nu gennemført de planlagte syv dages karantæne i Aachen, og i morgen går turen så endeligt mod Tokyo og de olympiske lege. For både Cathrine Dufours og Nanna Skodborg Merralds vedkommende har to heste været med i karantænen og har dermed været i spil til at skulle med, men nu er de endelige valg altså truffet, og det bliver hhv. Bohemian og Blue Hors Zack, der i morgen læsses på flyet sammen med Heiline’s Danciera og Bufranco.

Læs mere
12. juli 2021

Klassifikationer for pararytterne bliver snart muligt igen

Under COVID-19 har det ikke været muligt at afvikle para-klassifikationer, og i mellemtiden er vores danske klassifikatør også stoppet efter mange års tro tjeneste, hvilket har gjort det umuligt for os at afholde klassifikationer. Det bliver der heldigvis lavet om på nu, da vi er i dialog med både det engelske og det tyske rideforbund, der er positivt stemt overfor at hjælpe os med en midlertidig løsning og sende klassifikatører til Danmark, så vi kan få nogle klassifikationer afviklet hurtigst muligt. I den videre planlægning har vi dog behov for at vide, hvor mange dages arbejde der ca. er tale om. Derfor vil vi meget gerne have en mail fra alle pararyttere, der påtænker at skulle klassificeres – det gælder både nye klassificeringer og re-klassificeringer. Har du tidligere været tilmeldt en klassifikation, der er blevet aflyst, vil vi også gerne høre fra dig. Send en mail til paradressur@rideforbund.dk, så samler vi sammen og arbejder videre.

Læs mere
9. juli 2021

Nu kan du melde til DM i distance 2021

Den 31. juli – 1. august holder Vestjysk Sports- og Terræn Rideklub DM i distance (Rom ridtet). Der er nu åbent for tilmelding, og alle ryttere skal melde til ved at udfylde nedenstående anmeldelsesblanket og sende den via e-mail til distance@rideforbund.dk.

Læs mere