Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

19. oktober 2021

Hestekyndig SoMe- og kommunikationshaj søges til barselsvikariat

Taler du flydende hest, er du en skarp kommunikatør, der kan producere fængende tekster til mange formater og platforme, og lever og ånder du for sociale medier? Så er det måske dig, der skal låne tøjlerne, mens vores seje SoMe- og kommunikationskoordinator er på barsel.

Læs mere
19. oktober 2021

Kom til longeringskursus med Lasse Kristensen

Kunne du tænke dig at lære at bruge longering som led i den daglige træning? Så kom til longeringskursus med Lasse Kristensen den 13. og 14. november. Kurset vil bestå af både teoretisk viden om longering samt praktisk arbejde med dig og din hest.

Læs mere
18. oktober 2021

Kalder alle distanceryttere

Traditionen tro holder DRF distancedag den første weekend i februar. Sæt derfor allerede nu kryds i kalenderen til en dag i distanceridningens tegn den 5. februar 2022.

Læs mere
18. oktober 2021

Snart skal vinderholdet i DRF Elevskole Cup kåres

Den 23. – 24. oktober skal fem elevskolehold kæmpe om vindertitlen i DRF Elevskole Cup, når finalen bliver afviklet hos Herning Rideklub. Udover et brag af en finale har alle kvalificerede hold i finalen fået tildelt billetter til World Cup Herning, der netop løber af stablen samtidig.

Læs mere
15. oktober 2021

Endnu en paraklassifikation i hus

Udover den allerede offentliggjorte paraklassifikation i Vallensbæk, har vi nu også fået mulighed for at tilbyde en klassifikation i Vejle. Denne bliver afholdt på Vejle Center Hotel fredag den 12. november og lørdag den 13. november. Tilmeldingsfristen er den 27. oktober. Læs mere og tilmeld dig herunder.

Læs mere
15. oktober 2021

Nu skal vinderne af Mustang Cup findes

I næste weekend går det løs, når vinderne af Mustang Cup skal findes under World Cup Herning. Stildommerne, der skal dømme klasserne, er Bo Bak Andersen og Lars Trier Kjøller. Turneringen er for kat. III, kat II og kat. I ekvipager, og vi ønsker held og lykke til alle kvalificerede ekvipager!

Læs mere
15. oktober 2021

DRF SpringDanmark Talent: Snart mødes de unge springtalenter atter til samlinger landet over

I løbet af den kommende måneds tid afholdes årets anden runde af samlinger i talentprogrammet ’DRF SpringDanmark Talent’, og der er lagt op til nogle lærerige dage med både teori, træning og input fra nuværende bruttogrupperyttere. Læs mere om samlingerne og talentprogrammet her.

Læs mere
14. oktober 2021

DRF’s udviklingskonsulenter er klar til at hjælpe netop jeres klub

Har jeres klub brug for sparring på de nuværende klubaktiviteter eller måske inspiration og hjælp til at få igangsat helt nye tiltag, så er DRF’s udviklingskonsulenter klar til at hjælpe jer. Her kan I læse mere om konsulenternes arbejde, få eksempler på nogle af de projekter, de pt. har fokus på, samt finde link til kommende webinarer, I kan deltage i.

Læs mere
13. oktober 2021

Skal din klub være årets idrætsforening 2021?

DIF og DR P4 er gået sammen om at kåre Årets Idrætsforening i Danmark. Hvis du kender en klub, der bør vinde prisen, så indstil den via mail til forening@dif.dk inden søndag den 31. oktober klokken 12. Prisen som Årets Idrætsforening 2021 uddeles til DR’s Sportsgalla i januar, og vinderen modtager 60.000 kroner.

Læs mere
13. oktober 2021

Du kan stadig nå at komme på voltigeringstrænerkursus

Søndag den 10. oktober dannede Vallensbæk Rideakademi rammerne for en succesfuld første afvikling af voltigeringstrænerkurset målrettet undervisere i elevskolen. Næste kursus bliver afviklet på Voltigeklubben Thommysminde den 23. oktober. Læs mere om kurset og tilmeld dig herunder.

Læs mere