Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

12. juli 2024

Formanden fortæller: Klar til OL i Paris

Formanden for Dansk Ride Forbund, Dan Boyter, ser med stor spænding frem til at overvære og mødes med en del af de danske ryttere i aktion ved OL og PL 2024 i Paris. Han glæder sig til at følge de mange talentfulde ekvipager, Danmark stiller op med i dressur, paradressur, springning og military.

Læs mere
10. juli 2024

Nordisk mester udtaget til EM

15-årige Selma Dresler er knapt nået ned fra sin ”høje hest”, før hun igen kan tage den røde jakke på, for om mindre end to uger skal hun endnu en gang repræsentere Danmark. Denne gang er det europamesterskabet for kategori 1-ponyer der står på spil.

Læs mere
9. juli 2024

DRF øger gennemsigtigheden for igangværende sager

Dansk Ride Forbund har i dag lanceret en ny underside på rideforbund.dk, der giver offentligheden mulighed for at følge med i igangværende og afsluttede disciplinær- og appelsager. Denne nye funktion er et led i forbundets bestræbelser på at skabe bedre transparens og større gennemsigtighed i behandlingsprocessen af sager under appeludvalget og disciplinærudvalget.

Læs mere
8. juli 2024

Pressemeddelelse: Et stærkt dressurhold med store ambitioner

Det danske dressurhold til OL i Paris er nu sat og det er fire meget erfarne ryttere, der drager afsted mod Paris med store ambitioner.

Læs mere
7. juli 2024

Orientering fra DRF vedr. OL i military

Orientering fra Dansk Ride Forbunds direktør Morten Rodtwitt. Onsdag den 26. juni modtog DRF besked fra FEI om tildeling af en re-allokeret kvoteplads i military til OL i Paris 2024. I alt er der 65 kvotepladser i military til OL i Paris, som bliver fordelt jf. de internationale kvalifikationskrav udarbejdet af FEI.

Læs mere
3. juli 2024

Dansk hold sat til EM i dressur

Landstræner Lisbet Seierskilde og holdleder Lars Svarre Krogsgaard har netop sat holdet til europamesterskaberne i dressur for ponyer, og det er ikke hvem som helst, der skal repræsentere Danmark ved det kommende mesterskab.

Læs mere
1. juli 2024

Anna-Bell og Thilde skal til EM

Dansk Ride Forbunds holdleder i military, Kerstin Dallman, har udtaget to ponyekvipager til at repræsentere Danmark ved det kommende europamesterskab i Westerstede, Tyskland den 31. juli til 4. august 2024.

Læs mere
21. juni 2024

Danske dressurryttere udtaget til EM

Europamesterskaberne i dressur for pony-, junior-, ung- og U25-ryttere er lige om hjørnet. De fire aldersgrupper skal dog ikke kæmpe om medaljerne ved samme stævne, da ung- og U25-rytterne tager til EM i St. Margaretgen i Østrig fra den 16.-21. juli, mens pony- og juniorrytterne tager til EM i Opglabbeek i Belgien fra den 25.-28. juli.

Læs mere
18. juni 2024

Fire verdensmestre bliver fanebærere ved De Olympiske og Paralympiske Lege

Håndboldspiller Niklas Landin og sejler Anne-Marie Rindom skal bære Dannebrog til åbningen af OL i Paris, mens dressurrytterne Tobias Thorning Jørgensen og Katrine Kristensen har fået det prestigefyldte hverv til PL.

Læs mere
17. juni 2024

DRF indstiller OL-kandidater til Paris 2024

Dansk Ride Forbund er stolte over at kunne offentliggøre sine officielle indstillinger af kandidater til de olympiske lege i Paris 2024 i disciplinerne springning og military. Indstillingen af kandidaterne er dags dato, den 17. juni 2024, sendt til Danmarks Idræts Forbund (DIF).

Læs mere