Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

14. august 2022

Vindinge Rideklub vinder DRF Elevskole Cup 2022

I weekenden har seks elevskolehold kæmpet om titlen som vinder af DRF Elevskole Cup 2022 under unikke forhold ved VM i Herning. Alle hold kæmpede bravt, men her til formiddag kunne Vindinge Rideklub kalde sig vindere af årets turnering, som er sponsoreret af Equipage og Horse Guard.

Læs mere
13. august 2022

Hold-sølv til de danske paradressurryttere ved VM

Lørdag sikrede de danske paradressurryttere endnu en gang Danmark en plads på medaljeskamlen ved VM i Herning, da de fire ryttere opnåede en samlet score på 229,751% i holdkonkurrencen og dermed høstede sølvmedaljer.

Læs mere
12. august 2022

Danmark fører medaljestatistikken ved VM i ridesport

Helt sensationelt er det Danmark som p.t. ligger på førstepladsen i kampen om medaljer ved ECCO FEI World Championship i Herning.

Læs mere
12. august 2022

VM-guld til Tobias Thorning Jørgensen og Jolene Hill

I går sikrede paradressurrytter Tobias Thorning Jørgensen og hesten Jolene Hill Danmark endnu en guldmedalje ved VM, da parret satte konkurrenterne til vægs med et ridt til hele 78.676% i den individuelle konkurrence.

Læs mere
12. august 2022

Folkefest for hele familien

Udover de store sportslige oplevelser, som allerede har givet flere danske medaljer, er Herning2022 – VM i ridesport – en totaloplevelse for hele familien

Læs mere
12. august 2022

Disse ekvipager er udtaget til VM i military

Mens der rides om medaljer i dressur, springning, paradressur og voltigering i Herning, forbereder militaryrytterne sig på VM i military, som foregår i Italien til september. Se her, hvilke ekvipager der er udtaget.

Læs mere
11. august 2022

Tre danske springryttere i aktion i morgen

Efter dagens runde på springbanen ved Agria FEI World Jumping Championship i Herning står det klart, at det danske hold ikke får en plads i holdfinalen. Men derimod er tre ud af fire danske springryttere med videre i den individuelle konkurrence.

Læs mere
11. august 2022

Guld til Tobias ved VM i ridesport i Herning

De danske gulddrømme bliver indfriet på hjemmebanen i Herning under det 4-dobbelte verdensmesterskab, ECCO FEI World Championships, hvor Tyskland og Danmark er mest medaljevindende nationer efter 5 dages konkurrencer.

Læs mere
11. august 2022

Sølv til Laudrup-Dufour ved en magisk aften i Herning

Det entusiastiske publikum sang med, da Charlotte Fry (GBR) red sig til sejr med Glamourdale, mens Cathrine Laudrup-Dufour sikrede sin anden sølvmedalje på hjemmebanen ved ECCO FEI World Championships i Herning.

Læs mere
11. august 2022

2 x VM-sølv til Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos

I aftenens Grand Prix Freestyle under VM i Herning red Cathrine Laudrup-Dufour og Vamos Amigos endnu en gang en sølvmedalje hjem til Danmark – og ligesom det var tilfældet i mandagens Grand Prix Special, gik guldet til britiske Charlotte Fry og Glamourdale og bronzen til hollandske Dinja Van Liere og Hermes.

Læs mere