Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

27. februar 2020

DRF vil sætte ekstra fokus på rideklubberne frem mod 2030

Læs mere
26. februar 2020

Harridslev Rideklub modtager støtte til ny fiberbund

Gjerlev-Enslev Sparekasses Fond og Jutlander Bank har doneret 140.000 kroner til Harridslev Rideklub, som går til en ny fiberbund til klubbens udendørs dressurbane. Og sponsoratet falder på et tørt sted, da Harridslev Rideklub har en ambition om flere lokale aktiviteter, hvor mange får gavn af den nye bane.

Læs mere
26. februar 2020

FEI udnævner Per Frid Nielsen og Per W. Nielsen til Steward Generals i hhv. springning og dressur

I starten af året indstillede Dansk Ride Forbund Per Frid Nielsen og Per W. Nielsen som kandidater til Steward Generals i spring og dressur for Danmark, og nu har FEI så godkendt dem begge. Det betyder, at dansk ridesport for første gang nogensinde har en Steward General dedikeret specifikt til hver af de to discipliner.

Læs mere
19. februar 2020

Overvældende interesse for ECCO Cup betyder ændret afvikling af 1. kvalifikation i Herning

ECCO Cup har længe været en super populær turnering blandt talentfulde dressurryttere, men i disse dage må interessen siges at overgå al forventning, idet der pt. er knapt 80 tilmeldte kat. 1- og 2-ekvipager i turneringens første kvalifikation for ponyer, der afvikles hos Herning Rideklub fra 13.-15. marts – og tilmeldingen er endnu ikke lukket. For at få plads til alle i både lille tur og ECCO Cup samt af hensyn til dommerne, ændres afviklingen af denne kvalifikation derfor, således at kat. 1 og kat. 2 skal ride fordelt på to dage i stedet for én som tidligere. Læs her, hvordan det kommer til at fungere i praksis.

Læs mere
14. februar 2020

Skal I være med i årets Walber og Stutteri Ask Cup?

Igen i 2020 afholdes der Agria DRF-mesterskab i klubholdspringning, og ligesom i 2019 afvikles mesterskabet over forår/sommersæsonen med fire kvalifikationer og en finale. Kvalifikationerne afvikles med støtte fra Walber Equestrian og Stutteri Ask og har derfor fået navnet Walber og Stutteri Ask Cup, og frem til og med 1. april kan I tilmelde jeres hold til cuppen!

Læs mere
10. februar 2020

Gensyn med mellemrunde og trøstefinale i PAVO og DRF’s championater for unge dressurheste

Når de unge dressurheste i år skal dyste om at blive årets bedste for henholdsvis 4,- 5,- 6, og 7 års heste, bliver det i 2020 efter et revideret sæt bestemmelser. Det bliver nemlig med en sæson, der byder på et gensyn med en mellemrunde – eller semifinale – mellem kvalifikationerne og finalen på Blue Hors. Denne afvikles hos Grindsted Rideklub i uge 38. Også under selve finalestævnet, der igen i år afvikles hos Blue Hors i uge 41, er der ændret en smule i afviklingen, da der vil blive afholdt trøstefinaler i alle årgange. På den måde er alle sikret minimum to rideture under det flotte stævne.

Læs mere
7. februar 2020

Jan Juul er ny formand for militaryudvalget i Dansk Ride Forbund

Den ledige post som formand for militaryudvalget i Dansk Ride Forbund er netop blevet besat, og det er en yderst erfaren profil, der nu overtager tøjlerne.

Læs mere
6. februar 2020

Administrationen lukker kl 14 i dag

Vi er tilbage på telefonerne igen i morgen kl. 8. God dag!

Læs mere
6. februar 2020

Disse junior- og ungryttere er udtaget til bruttogruppen i springning

Landstræner Bo K. Møller har nu udtaget de ryttere, der skal udgøre bruttogruppen for juniorer og ungryttere i 2020. Tillykke til jer alle!

Læs mere
4. februar 2020

U25-bruttogruppen for dressur er offentliggjort

De ryttere, der skal udgøre årets U25-bruttogruppe i dressur, er netop offentliggjort. Tillykke til jer alle!

Læs mere