Hvad leder du efter?

Nyheder

Tirsdag den 21. januar igangsættes efteranmeldelser via DRF Go!

Som varslet ved udgangen af 2019, skal alle efteranmeldelser fremadrettet foregå via DRF Go!, og på tirsdag tages den nye løsning så i brug. Her kan du læse mere om, hvorfor efteranmeldelserne overgår til Go!, samt hvad det kommer til at betyde for netop dig.


Hvorfor efteranmeldelse via Go!?
Det er efterhånden flere år siden, at ridesporten i Danmark overgik til stævnetilmelding via DRF Go!, men først nu følger efteranmeldelserne altså med, og ifølge sport- og servicechef i DRF, Anne Silfwander, er der flere gode grunde til, at det giver god mening også at skulle efteranmelde via DRF Go!: ”Først og fremmest frigiver det tid hos vores dygtige officials til at fungere på stævnepladsen, i stedet for at de skal bruge tid på administrative opgaver såsom at tjekke for gyldig rytterlicens og konkurrenceregistrering. Dernæst undgår vi, at der sker fejl i resultatregistreringen som følge af mangelfulde informationer omkring ekvipagerne. Og sidst men ikke mindst giver det mindre arbejde til stævnearrangørerne, da alle efteranmeldelserne ikke længere skal tastes manuelt.”     

For stævnearrangører
For jer som stævnearrangører sker der ikke nogen ændringer i processen med at oprette selve stævnet via DRF Go! Det nye ligger I, at alle klasser til jeres stævne vil figurere dobbelt – én almindelig klasse og en efteranmeldelsesklasse. Fordelen ved dette er, at I slipper for at taste manuelle starter, og at ekvipagerne dannes korrekt allerede i DRF Go! De to versioner af hver klasse sikrer, at jeres allerede planlagte startlister ikke bliver berørt uden jeres aktive indsats, og I kan nemt kan holde styr på, hvilke af jeres ekvipager, der har meldt rettidigt, og hvilke der har efteranmeldt. Kort sagt er der ikke noget ekstra arbejde i det for jer, men til gengæld får I de bedst mulige forudsætninger for at planlægge og koordinere jeres starter.  
Processen med at åbne for efteranmeldelser sker automatisk, når stævnets anmeldelsesfrist udløber. Ønsker man som stævnearrangør ikke at åbne op for efteranmeldelser til et givent stævne, skal man derfor kontakte DRF’s administration på go@rideforbund.dk.

For ryttere
For dig som rytter ligger ændringen selvsagt i, at du nu skal efteranmelde via DRF Go! i stedet for direkte på mail til stævnearrangøren. Du skal fortsat kontakte klubben for at sikre dig, at der er plads i den/de klasse(r), du ønsker at starte, men herefter skal du altså melde til via Go!. Det er vigtigt for dig som rytter at huske, at du ikke er garanteret en start alene ved at efteranmelde via DRF Go!, men at det kræver en forudgående aftale med stævnearrangøren. Ved at efteranmelde via DRF Go!, sikrer du dig, at al nødvendig og ikke mindst korrekt information når frem til klubben, og du kan til hver en tid holde styr på, at dine tilmeldinger er korrekte på din Go!-profil.  Det giver et helt andet overblik for dig som rytter, end hvad der er tilfældet i dag, og det gør det muligt at fange eventuelle fejl tidligt i forløbet. 

Sådan vil det fungere 
Når propositionerne til et stævne bliver godkendt, vil alle klasser til stævnet blive oprettet dobbelt i systemet bag DRF Go!. I praksis vil stævnerne på DRF Go! se ud, som de gør nu for brugeren. Eneste forskel er, at der vil ligge en kopi af stævnet nedenunder, som udgør efteranmeldelsesklasserne. Efter sidste anmeldelsesfrist lukkes de oprindelige klasser, og efteranmeldelsesklasserne åbnes og flytter op, så de nu ligger øverst på stævnet. I den forbindelse bliver man gjort opmærksom på, at man altid skal kontakte stævnearrangøren for at sikre sig, at der er plads i den pågældende klasse, inden man efteranmelder via Go!.

Indfasning betyder, at stævner i uge 4 ikke berøres  
Ønsker du at efteranmelde til stævner, der afvikles i løbet af uge 4, skal du undtagelsesvis fortsat efteranmelde direkte til stævnearrangøren. Uge 4 vil nemlig fungere som en slags indfasningsperiode, hvor efteranmeldelsesfunktionen gradvist vil blive tilføjet til de allerede oprettede og godkendte stævner.

Har du spørgsmål, ris eller ros, er du mere end velkommen til at sende dem til os på go@rideforbund.dk.