Hvad leder du efter?

Nyheder

Kom til åben observationssamling i dressur for ponyryttere

Landstræner Lisbet Seierskilde er for en kort stund på barsel, men hendes barselsvikar er en erfaren en af slagsen. Det bliver nemlig tidligere landstræner gennem mange år, Vibeke Degn Andersen - også kendt som Vibsen - og holdleder Lars Svarre Krogsgaard som inviterer til to åbne observationssamlinger for kat. 1 ponyryttere i dressur.


Vibsen er tilbage som barselsvikar
Mens landstræner Lisbet Seierskilde tager en velfortjent barsel, har den tidligere mangeårige landstræner, Vibeke Degn Andersen, sagt ja til at vikariere ved observationssamlingerne.

Lisbet og jeg har altid været gode kollegaer, og vi har hjulpet hinanden i mange år, så da hun ringede og spurgte, om jeg ville hjælpe, sagde jeg selvfølgelig ja. Efter mine ca. 10 år i ponysporten var det tid til at lade en anden tage over og skrue lidt ned for min del, men jeg har altid brændt for ponysporten og kunne godt finde tid til den her samling. Jeg glæder mig til at se de unge mennesker på en masse dejlige ponyer. Det bliver sjovt at få lov til lige at tage temperaturen på ponysporten igen” fortæller Vibsen.

Samlingerne finder sted:

  • Lørdag den 4. november 2023 på Slangerupgaard ved Ringsted
  • Søndag den 5. november 2023 på Vejle Rideklub

Samlingerne er åbne for ryttere, der ikke allerede er en del af bruttogruppen, og som samtidig opfylder de krav, der kan læses mere om her:

Tilmeldingsfristen er den 27. oktober 2023.