Hvad leder du efter?

Nyheder

Nu skydes årets Equitour Denmark i gang

Adskillige af Danmarks bedste dressur- og paradressurryttere indtager i disse dage Nordjylland i forbindelse med årets Equitour Denmark, som bl.a. byder på DM i dressur og paradressur, Agria DRF-mesterskab i dressur for U25 og 2. kvalifikation af Bundgaard Byg Cup. De første ryttere rider på banen i morgen formiddag, og stævnet afsluttes søndag eftermiddag med kåring af årets danske mester i dressur.


Selvom arrangørerne bag Equitour har været nødsaget til at lave en række justeringer i programmet og kun afholder udvalgte klasser, er der bestemt ikke mindre at glæde sig til i denne weekend. Allerede fredag formiddag lægger programmet op til spænding, når de danske paradressurryttere lægger ud med 1. afdeling af Danmarksmesterskaberne i Grad I – V. Senere samme dag viser U25-rytterne deres bedste takter frem, når første runde af Agria DRF-mesterskabet løber af stablen. Lørdag fortsætter paradressurrytterne med 2. afdeling af DM, mens U25-rytterne rider deres afsluttende kür-programmer, seniorrytterne rider deres 1. afdeling af DM og 2. kvalifikationsrunde af Bundgaard Byg Cup går i gang. Søndag kulminerer 3 dages spænding, når Danmarksmestrene i dressur og paradressur Grad I - V kåres samt vinderen af 2. kvalifikation af Bundgaard Byg Cup.

Instagram takeover
Er du nysgerrig efter at se, hvordan det foregår, når man deltager i Bundgaard Byg Cup til Equitour, kan du følge med ovre på Instagram i denne weekend, når Mie Thorup Poulsen og Poesie overtager vores profil og tager os med bagom stævnet.

 

Se weekendens startlister til Equitour her