Hvad leder du efter?

Nyheder

Invitation: kom til åben samling med landstræneren i paradressur

Landstræner Astrid Gemal og holdleder Anette Bruun inviterer til åben samling for alle danske pararyttere, der ønsker at være konkurrenceryttere. Læs invitationen her.


Kære alle pararyttere

Så nærmere vi os de første åbne samlinger med landstræner Astrid Gemal og holdleder Anette Bruun. Vi ønsker at få et overblik over alle de pararyttere i Danmark, der ønsker at være konkurrenceryttere og gerne vil udvikle sig ridemæssigt til et højere niveau.

Derfor henvender vi os til alle ryttere, der på nuværende tidspunkt ikke er indplaceret i Parasport Danmarks bruttotrup.

Alle kan tilmelde sig, også selvom man endnu ikke er klassificeret. Er der tvivlsspørgsmål vedrørende handicapkravene, kan du kontakte Lykke Guldbrandt fra Parasport Danmark på mail lgu@parasport.dk, eller Nina Gregers Faxe fra Pararideudvalget på mail ngfax@frederikssund.dk.

Samlingerne vil foregå på den måde, at man rider for Astrid, og derefter er der en samtale med Anette og en repræsentant fra pararideudvalget. Rytterne er velkomne til at medbringe egen træner. Der rides dagligt arbejde eller brudstykker fra et program.

De ryttere, der kan indplaceres jævnfør sportsplanen 2021, vil efterfølgende få besked. Alle vil desuden blive kontaktet via mail.

Oplysninger om strukturen i paradressur findes i sportsplanen her.

Ved tilmeldingen skal følgende oplyses:
Rytters navn, alder, handicap, indplacering, nuværende niveau, seneste stævne og resultat.

Samlingen i vest foregår søndag d. 26. september 2021, på Vilhelmsborg, Bedervej 101 Mårslet. Der er mulighed for leje af dagsboks til 550 kr. Indbetalingen skal ske ved tilmelding til Anette Bruun på MobilePay 61793771. Husk rytters navn ved indbetalingen.

Samlingen i øst foregår søndag d. 3. oktober 2021, på Slangerupgård, Ejstrupvej 140, 4100 Ringsted. Der er mulighed for leje af dagboks til 350 kr. Indbetalingen for leje af boks skal ske til MobilePay 29654, husk rytters navn ved indbetaling.

Tilmelding til samlingerne skal ske til Anette Bruun senest den 17. september på abj@parasport.dk.

Vi glæder os til at se jer.

Med venlig hilsen

Astrid Gemal, Anette Bruun og Pararideudvalget

 

/Invitation fra Astrid Gemal, Anette Bruun og Pararideudvalget