Hvad leder du efter?

Nyheder

Nyheder & inspiration

20. maj 2022

Prestige Italia skaber et specielt opholdssted for rytterne ved Herning2022

Når verdens bedste atleter i disciplinerne dressur, springning, paradressur og voltigering samles ved Herning2022 har arrangørerne sammen med Prestige Italia sørget for, at rytterne får et hyggeligt opholdsrum tæt på arenaen på Stutteri Ask Stadium

Læs mere
20. maj 2022

Byd velkommen til opdaterede multisportsturneringer og et nyt stævnekoncept

I juni løber finalerne i DRF Kæpheste Cup, DRF Multi Cups og DRF ForhindringsCup for voksne af stablen. Med afviklingen af dem byder vi en ny sæson samt opdaterede multisportsturneringer og et nyt stævnekoncept velkommen.

Læs mere
20. maj 2022

Kvalifikation af Dressurens Venner Cup hos Frederikshavn Rideklub aflyses

Frederikshavn Rideklub må desværre aflyse deres dressurstævne den 28.-29. maj, som også inkluderede 2. kvalifikationen af Dressurens Venner Cup.

Læs mere
20. maj 2022

Her er de nye uddannelser, der skal erstatte den nuværende ridelærer-, rideinstruktør- og berideruddannelse

Det seneste års tid har en arbejdsgruppe bestående af medlemmer fra hhv. DRF og DR-IF arbejdet målrettet på at opdatere og udvikle DRF’s uddannelser for at sikre, at de er så tidssvarende og målrettede som muligt. Formålet er at øge optaget på uddannelserne og dermed også mængden af uddannet personale til især rideklubberne. Fra og med 1. august vil det derfor være muligt at uddanne sig til både rideinstruktør- og berider og som noget nyt rideskolemanager. Læs mere her.

Læs mere
18. maj 2022

Der er åbnet for ansøgninger til DM i springning 2023-25 og NM i 2024

Vi har nu åbnet for ansøgninger til afholdelse af både Danmarksmesterskaberne i springning inklusiv Agria DRF-Mesterskab for U25, junior- og ungryttere i 2023-25 samt Nordisk Mesterskab i dressur, springning, voltigering, military og/eller paradressur i 2024. Ansøgningsfristen for at afholde DM i springning er 19. juni 2022, mens fristen for ansøgning om afholdelse af NM er 15. november 2022.

Læs mere
18. maj 2022

Ryttere og voltigører får eget fitnesscenter på pladsen under Herning2022

Der er et behov for, at ryttere og voltigører kan holde formen ved lige med fysisk træning under deres deltagelse i verdensmesterskaberne i Herning i 2022 og derfor er Fitness Engros A/S blevet ”Official Fitness- and Training Equipment Supplier” ved VM i Ridesport

Læs mere
17. maj 2022

Stærkt fællesskab og engagement er afgørende for talent- og elitearbejdet i dansk dressur

Der blev vist fine danske takter ved weekendens internationale dressurstævne i Aalborg, hvor danske dressurryttere i alle alderskategorier var på podiet. Til stævnet blev det tydeligt, at de gode resultater og det danske talent- og elitearbejde inden for dressuren i høj grad er bundet op på en stærk støtte fra baglandet og et stort engagement hos alle omkring rytterne – frivillige såvel som forældre, trænere og holdledere.

Læs mere
17. maj 2022

DRF og Dansk Islandshesteforening vil afgive et fælles overordnet høringssvar vedrørende udkast til Natura 2000-planer

Høringssvaret skal give udtryk for vores bekymring for rytternes fortsatte adgang til de områder, der indgår i planerne. Lokale klubber/ridelaug opfordres også til at indgive høringssvar i berørte områder.

Læs mere
16. maj 2022

Bruttogrupperne i dressur for junior- og ungryttere er blevet opdateret

Bruttogrupperne i dressur for både juniorryttere og ungryttere er blevet opdateret. I forbindelse med opdateringen er juniorerne også er blevet opdelt i en A- og en B-gruppe, hvor der førhen kun har eksisteret én samlet bruttogruppe.

Læs mere
16. maj 2022

Disse ryttere er udtaget til den 5-stjernede nationsspringning i Sopot

Landstræner for seniorspringningen, Bo K. Møller, har nu udtaget de ryttere, der skal repræsentere Danmark ved det 5-stjernede springstævne i Sopot, Polen, fra den 8.-12. juni. Den danske deltagelse blev mulig, efter Danmark i sidste uge fik tilbudt et wildcard til stævnet samt en helt ekstraordinær økonomisk støtte fra Frandsbjerg Horses. Se de udtagne ryttere her.

Læs mere