Hvad leder du efter?

Nyheder

Prestige Italia skaber et specielt opholdssted for rytterne ved Herning2022

Når verdens bedste atleter i disciplinerne dressur, springning, paradressur og voltigering samles ved Herning2022 har arrangørerne sammen med Prestige Italia sørget for, at rytterne får et hyggeligt opholdsrum tæt på arenaen på Stutteri Ask Stadium


Foto: Prestige Italia

Arrangørerne bag VM Herning2022 arbejder på flere fronter på at gøre verdensmesterskaber i Herning til en uforglemmelig oplevelse for alle involverede. Sammen med Prestige Italia bliver der skabt et hyggeligt loungeområde for alle atleter, Riders Lounge Presented by Prestige Italia.

Loungeområdet placeres i et velegnet lokale på Stutteri Ask Stadium, et lokale som til hverdag danner rammen om fodboldklubbens fans. Nu bliver det ikke fodbolde, som præger loungeområdet, men sadler, trenser med mere fra Prestige Italias smukke og funktionelle kollektion.

”Vi har valgt at skabe et hyggeligt og indbydende område for atleterne, hvor de kan hygge sig sammen eller tage deres hesteejere med ind til en snak og en forfriskning,” fortæller Casper Cassøe, der sammen med Jens Trabjerg er ansvarlig for Herning2022.

Det bliver dog ikke udelukkende ryttere og voltigører, som får glæde af at se dele af Prestige Italias kollektion, for Prestige vil også være repræsenteret i en stand på messen i EquiPark, hvilket giver alle interesserede en mulighed for at se nærmere på det eftertragtede udstyr fra den italienske producent.

Andrea Rasia, administrerende direktør for Prestige Italia, kommenterer den kommende begivenhed: "Prestige Italia er stolt af at deltage i de vigtigste, internationale begivenheder. Det er så stor en mulighed for at støtte og heppe på alle vores ambassadører, der stoler på og tror på vores virksomhed og på vores højkvalitetsprodukter. Herning 2022 bliver en af de vigtigste begivenheder i år, og Prestige Italia er glade for at være der og blive involveret i dette utrolige event med sine to brands, Prestige og Renaissance, klar til at opleve uforglemmelige øjeblikke og fejre dem sammen”.

Om Prestige Italia
Prestige Italia er verdensledende inden for fremstilling og distribution af sadelmager- og ridetilbehør. Fra den dag, virksomheden blev grundlagt i 1974, har Prestige Italia fremstillet smukke produkter af høj kvalitet, dedikeret til heste og ryttere, med fokus på lædersadler og læderudstyr. Prestige Italia, der synliggør ”Made-in-Italy-håndværk”, kombinerer den traditionelle know-how hos mestersadelmagere med industrialiserede fremstillingsprocesser. Prestige Italia reagerer på markedets behov med to mærker: Prestige og Renaissance. Begge er en garanti for absolut kvalitet og fokuserer på hestens og rytterens velbefindende, kendetegnet ved deres fine fremstillingsteknikker og markedspositionering.

 

/Pressemeddelelse