Hvad leder du efter?

Nyheder

Ny statistik på DRF Go! gør det muligt for klubber at se, hvilken klub en rytter starter for

Pr. 1. april blev en ny statistik gjort tilgængelig DRF Go!, og det betyder, at man som klub nu har adgang til at se, hvilke ryttere, der starter stævner for ens klub, og det er en funktion, der har været længe ventet. Den giver nemlig klubberne mulighed for at sikre, at der er overensstemmelse mellem de ryttere, der starter stævner for klubben, og dem, der betaler klubkontingent.


Lettere at opdage manglende kontingentbetalinger
”Mange klubber oplever desværre, at der er ryttere, som starter stævner for deres klub, men ikke betaler kontingent til klubben, og det betyder, at klubben går glip af en indtægt, som den rent faktisk har ret til. Med den nye statistik kan klubberne nemt trække lister over, hvilke ryttere, der har startet for klubben i en given periode, og derefter holde listen op mod listen over betalende klubmedlemmer. Derefter kan de så opkræve klubkontingent fra dem, der ikke betaler” siger Sport- og Servicechef i DRF, Anne Silfwander.

Sådan fungerer det
Når man som klub er logget ind på Go!, skal man blot klikke på ”Hvilken rideklub starter ryttere fra” under fanen Stævneadministration. Når datofelterne er udfyldt, vises en liste over hvilke ryttere, der har startet stævner i klubbens navn, samt hvor mange stævner, det drejer sig om. Man kan desuden klikke på plus, og herefter udvides listen med informationer om hvilke stævner, der er tale om.