Hvad leder du efter?

Nyheder

Folkefest for hele familien

Udover de store sportslige oplevelser, som allerede har givet flere danske medaljer, er Herning2022 – VM i ridesport – en totaloplevelse for hele familien


New column

(Det forventes at omkring 200.000 gæster besøger VM i ridesport. Foto: Herning2022/Kasper Kamuk)

950 ryttere og voltigører og 1.200 heste fra 50 lande dyster i disse dage i Herning for at vinde verdensmesterskaber i ridesport. Omkring 200.000 forventes at besøge pladsen, og den første halvdel af VM er allerede godt afviklet med flere danske medaljer.

Og udover at danne de sportslige rammer for kommende verdensmestre i ridesport, så har organisationen bag VM i Herning haft for øje at skabe en spændende og sjov eventplads for gæster i alle aldre. Eventpladsen indeholder blandet andet:

  • Et kæmpe udstillerområde, hvor man kan få stillet shoppelysten og finde alt til hest og rytter.
  • Et cateringområde, hvor man kan finde forfriskninger i de mange madboder, samtidig med at man kan se livestreaming af den sportslige afvikling fra Stutteri Ask Stadium og høre livemusik.
  • En natklub, hvor man kan slå sig løs og fejre de nye verdensmestre.
  • Zibrasport Equest Scenen med plads til mere end 450 gæster, hvor man kan høre lærerige foredrag med fagpersoner og mange andre spændende oplæg og indslag.
  • 2 restauranter, hvor man kan nyde et godt måltid med venner og familie.
  • Et kæmpe børneområde med masser af aktiviteter for de yngste gæster.

Herning2022 Kids Area
Mere end 2.000 kvadratmeter er afsat til et stort børneområde i hjertet af EquiPark. Panduro Hobby skaber et univers for kæpheste med hele to kæpheste arenaer, hvor der dagligt afvikles kæphesterideskole. Her kan børnene deltage på en medbragt kæphest eller låne en fra Panduros kæpheste-stalde. I det tilhørende workshoptelt kan man lave sin egen kæphest og udsmykke sin medbragte kæphest eller deltage i andre kreative projekter.

I Herning2022s børnetelt findes der løbende ansigtsmaling, tryllekunst, ballondyrs-workshops og meet’n’greets med Herning2022s maskot Henri.

På Agria Pony Arena kan man få en skridttur på en pony, samt opleve mange spændende clinics helt tæt på. I en lille fold går miniatureheste, og FENDT (landbrugsmaskiner) kommer med en stor hoppeborg og pedaltraktorer, hvor børnene kan læsse og transportere barkflis rundt på FENDT banen.

Børne- og familiedag
Lørdag den 13. august er en helt særlig familie- og børnedag. Her kigger Hr. Skæg fra Ramasjang bl.a. forbi med hans underholdende show ”Syng med Hr. Skæg”. Tina Dufour afholder en grooming clinic i børnehøjde, hvor der sættes fokus på hvordan man omgås heste/ponyer i stalden samt hvorfor det er vigtigt at strigle sin hest/pony. Tino Tusindben kommer og laver hans trylleshow samt en ballondyrs workshop. Derudover kan man ligeledes komme til ansigtsmaling.

Kids Area er åbent fra d. 10. - 14. aug. fra kl. 10.00 - 18.00

Der er gratis adgang for børn under 12 år ifølge med voksne.

Yderligere oplysninger fås hos Head of Side Events Sofie Loft på tlf. 50 14 26 87.

 

For yderligere information, kontakt venligst:
ECCO FEI World Championships Herning 2022 - www.herning2022.com - Press Officer  Britt Carlsen - press@herning2022.com - + 45 31696887


/Pressemeddelelse Herning2022