Hvad leder du efter?

Nyheder

Herning2022: Stærk opbakning til VM i voltigering

Danmark er vært for det firedobbelte verdensmesterskab i ridesport; ECCO FEI World Championships i Herning 2022. Voltigering er en af de fire VM-discipliner, og Mustang Corp er stolte over at være sponsor for denne disciplin ved VM.


New column

(Foto: Herning2022)

Harmoni mellem hest og menneske
Voltigering er en unik og voksende del af ridesporten, der kombinerer akrobatik og dans på hesten. Voltigørerne fremfører en symfoni af koordination, balance og styrke, mens de arbejder i harmoni med hesten. Udover voltigering er springning, dressur og paradressur de fire discipliner, man kan opleve ved ECCO FEI World Championships i Herning fra den 6. – 14. august 2022.
 
Mustang Corp støtter voltigeringen
Arrangørerne bag Herning2022 har netop lavet en aftale med Mustang Corp, der bliver hovedsponsor for voltigeringen under VM samt sponsor for den medrivende Show Night presented by Mustang Trailers, det store show, som afvikles lørdag aften på stadion.

Mustang Corp er et dansk familieejet selskab med datterselskaber, der alle opererer inden for Equestrian sport (ridesport).
 
- Som virksomhed med stor forkærlighed for heste og for sporten er vi stolte af at være sponsor og samarbejdspartner for en række begivenheder under ECCO FEI World Championships. I lighed med arrangørerne af verdensmesterskaberne og det internationale rideforbund, FEI, har Mustang Corp fokus på at gøre hestesporten mere bæredygtig. Og det vil kendetegne de produkter, som markedsføres under Mustang Corp, udtaler Adm. Direktør for Mustang Trailers Morten Borella.

Fantastisk stemning er ventet i Boxen
Voltigeringen vil blive afviklet inde i Jyske Bank Boxen, og internationalt er der tradition for mange, entusiastiske tilskuere til denne disciplin. Stemningen er i top, og publikum gyser og jubler, når voltigørerne springer højt op over hesten eller holder balancen i en perfekt håndstand på den galoperende hest.
 
Voltigering udøves som både holdsport (gruppevoltigering) og individuelt (enkeltvoltigering). Hesten longeres af en longefører, som bestemmer tempoet og støtter hesten i at holde en taktfast galop i en god balance. Balance er nøgleordet, når deltagerne springer fra jorden og op på hesteryggen for at udføre en serie obligatoriske øvelser eller Freestyle til selvvalgt musik.
 
– Vi er glade og stolte over, at Mustang Corp har valgt at støtte, ikke alene voltigering, men også det store gallashow, Show Night presented by Mustang Trailers. Vi ser meget frem til samarbejdet, og glæder os til at præsentere det danske og internationale publikum for voltigering i absolut verdensklasse, udtaler Casper Cassøe, der sammen med Jens Trabjerg er arrangør for det firedobbelte VM i Herning.
 
- Vi ser frem til et godt samarbejde, og til at bidrage til et godt og inspirerende VM i Herning. Vi glæder os til at fremvise vores virksomhedsprodukter på standen og til at mødes med ryttere, publikummer, nuværende og fremtidige samarbejdspartnere, supplerer Mustang Corp.

Voltigerer Sheena Bendixen er til VM i voltigering fra den 23. – 28. august 2021 i Budapest. Hun deltager i enkeltvoltigering for kvinder og Pas-de-Deux sammen med Emma H. Kaps. Sheena Bendixen er ambassadør for Herning2022.

Om Mustang Corp
Mustang Corp er en familieejet virksomhed med egne produkter til hesteverdenen. Mustang Corp forhandler den kendte kvalitets hestetrailer, Mustang, der fokuserer på sikkerhed, hestens velfærd, køreglæde og bæredygtighed.
Mustang Sportswear er en serie af sport- og fritidstøj og accessoires til kvinder, mænd og børn.
 

/Pressemeddelelse