Hvad leder du efter?

Nyheder

NIVO Cup får ny sponsor og skifter navn til CATAGO Cup

I efteråret kunne vi løfte sløret for den nye dressurturnering NIVO Cup – til stor begejstring for mange ryttere og stævnearrangører. Tingene går dog ofte hurtigt i ridesporten, og siden offentliggørelsen har turneringen skiftet sponsor, hvilket betyder, at den også skifter navn. DRF og Eldorado A/S, som ejer rideudstyrsbrandet CATAGO Equestrian, har nemlig valgt at udvide det gode samarbejde til også at inkludere turneringen, og derfor hedder den fremover CATAGO Cup.


New column

Nyt navn, samme turnering
Selvom turneringen altså allerede inden sin begyndelse skifter navn, er konceptet absolut uforandret. Der er fortsat tale om en landsdækkende dressurturnering med 6 kvalifikationer, der afholdes ved C-stævner, og én samlet finale ved B-stævne. Der afvikles på to niveauer samtidig – hhv. LA og MB – så der er ret beset tale om to selvstændige turneringer, der dog altid afvikles ved samme stævne.

Naturlig forlængelse af et godt samarbejde
Turneringen henvender sig til den rutinerede stævnerytter på LA/MB-niveau, som gerne vil udfordres, men som ikke rider mesterskaber, fortæller Klub & Sportschef i DRF Anne Silfwander og tilføjer: ”Vi er rigtig glade for at have fået CATAGO med som sponsor på turneringen, for der er ingen tvivl om, at der er et super godt match mellem CATAGO Equestrian-brandet og målgruppen for turneringen. Nu glæder vi os bare til maj, hvor de to første kvalifikationer løber af stablen, og vi er sikre på, at CATAGO Cup bliver en stor succes”.

En fantastisk mulighed og et oplagt match
Også hos Eldorado er man begejstrede for samarbejdet omkring CATAGO Cup. Vi har gennem længere tid kigget på, hvordan vi kunne udvide vores gode samarbejde med DRF, og vi har netop haft en turnering som denne på vores ’ønskeliste’, så derfor var det helt oplagt for os at overtage den, da muligheden bød sig”, fortæller Direktør Pernille Holzapfel Lausen. CATAGO Equestrian er ikke det eneste brand, som ejes af Eldorado, men der er en særlig grund til, at det netop er dét brand, man ønsker at koble til turneringen: ”Målet med CATAGO-brandet er at sikre den maksimale komfort for både hest og rytter, så begge parter kan præstere deres bedste, og derfor er det helt oplagt for os at være med til at understøtte denne gruppe af dygtige stævneryttere med en ny turnering, hvor de får mulighed for at udfordre og dygtiggøre sig”, afslutter Pernille. 
 

Læs mere om turneringen, find datoer for kvalifikationer og finale samt link til bestemmelserne her.