Hvad leder du efter?

Nyheder

DRF og Brogaarden indgår samarbejde om en ny landsdækkende turnering

Stævnesæsonen for 2023 skydes i gang med en ny landsdækkende turnering for ekvipager på D-niveau. I samarbejde med Brogaarden lanceres Brogaardens Kombi Cup, som afholdes i en kombination af spring og dressur. Cuppen er åben for ryttere, der ikke har startet C-stævner/C-klasser, samt heste og ponyer som ikke har startet i sværhedsgrad 4 eller højere i kvalifikationsperioden. 


Kvalifikationsrunder og finaler i både øst og vest 
Dressuren afvikles i LC2, mens springningen afvikles i metode B7 i højden 80, 60, 50 og 40 cm for hhv. hest, kat. I, kat. II og kat. III ponyer. Cuppen afvikles som to enkeltstående cups med en i øst og en i vest. 
 

Der vil være rig mulighed for at samle point og kvalificere sig i løbet af året. Kvalifikationerne fordeles nemlig over 10 stævner i øst og 12 stævner i vest, hvor ekvipagerne skal deltage i begge discipliner ved samme stævne for at optjene point.   

100 ekvipager til finalen 
Samlet set får hele 100 ekvipager mulighed for at deltage i finalerne
– der afholdes nemlig en finale for heste og en finale for ponyer i både øst og vest.  

De ekvipager, som ved kvalifikationsstævnerne har opnået flest point i hhv. øst og vest, er startberettigede til finalerne, der afvikles til efteråret. Ved finalerne nulstilles alle ekvipagers point, og vinderne af Brogaardens Kombi Cup 2023 er de ekvipager, der sammenlagt opnår den højeste pointsum ved finalestævnet.   

Du kan læse mere om Brogaardens Kombi Cup rideforbund.dk: