Hvad leder du efter?

Nyheder

Wolfram Wittig tilknyttes som gennemgående eksperttræner og ’Technical Advisor’ i seniordressuren til og med VM i Herning

I januar og februar blev årets to første ekspertsamlinger i seniordressuren afviklet – den første med programridning ved den 5-stjernede dressurdommer Susanne Baarup Christensen samt oplæg fra Team Danmarks ernæringsvejledere og sportspsykologer, og den anden med træning ved den anerkendte tyske dressurtræner og tidligere internationale Grand Prix-rytter Wolfram Wittig. Onsdag og torsdag i sidste uge blev årets tredje ekspertsamling så afviklet i skønne omgivelser og smukt forårsvejr på Blue Hors i Randbøl, og her var der atter træning ved Wolfram Wittig på programmet. Det er nu besluttet at tilknytte ham som gennemgående eksperttræner og ’Technical Advisor’ til og med VM i Herning, og du kan høre elitesportschef Anne-Mette Binder fortælle mere om set-uppet her.


New column

(Wolfram Wittig sammen med Anna Kasprzak og Rockstar samt Lone Bang Larsen og Bakkely’s Onandt ved samlingen på Slangerupgaard. Foto: DRF)

Hvad er en ’Technical Advisor’, og hvordan fungerer det i praksis?
Tilknytningen af Wolfram Wittig som gennemgående eksperttræner og ’Technical Advisor’ frem til og med VM i Herning sker på baggrund af årets to første træningssamlinger i seniordressuren – hhv. på Slangerupgaard og Blue Hors – samt løbende drøftelser med rytterne i A-gruppen. Det er fortsat muligt for rytterne i A-gruppen at byde ind med mulige profiler som supplerende eksperttrænere frem mod VM. Her fortæller Elitesportschef Anne-Mette Binder meget mere om rollen, hvad tankerne bag brugen af en ’Technical Advisor’ er, samt hvilke aktiviteter, Wolfram blandt andet vil blive tilknyttet:

 

New column

Lisbet Seierskilde fik inspiration til ponydressuren
Selvom samlingen var for seniordressuren, var også ponylandstræner Lisbet Seierskilde til stede onsdag på Blue Hors for at samle inspiration til sin egen træning af de unge ryttere og dermed sikre en rød tråd i talent- og elitearbejdet. Det sætter hun lidt ord på her: