Hvad leder du efter?

Nyheder

Sølv til Danmark i Nations Cup i voltigering

De danske voltigører sikrede i dag endnu en medalje til Danmark ved VM. Kun overgået af Frankrig blev det nemlig til en flot sølvmedalje i Nations Cup for Iben Dines, Sheena Bendixen og BIS 1.


New column

(Sheena Bendixen. Foto: FEI/Richard Juilliart)

I dag blev Nations Cuppen i voltigering ved VM afgjort, da de otte bedste nationer konkurrerede mod hinanden med hvert deres hold og to individuelle voltigører. For Danmarks vedkommende var det hhv. Iben Dines Pedersen, Sheena Bendixen og holdet BIS 1, der var i aktion.

Iben Dines Pedersens program blev belønnet med flotte 7.942, bronzemedaljevinderen Sheena Bendixen opnåede svimlende 9.127, og afslutningsvist høstede BIS 1 hele 8.939 (dagens bedste holdscore). Tilsammen udløste indsatserne altså en flot sølvmedalje til Danmark. 

"Det er så stort og så vanvittigt fantastisk, at Danmark vinder sølv i dag. Både udøvere, heste og longefører går ind og leverer deres absolutte toppræstationer i alle tre runder. Det her viser virkelig, hvordan Danmark er stærke som nation inden for voltigering. Alle hjælper hinanden og bakker op, og vi går ind i dag som et samlet dansk team. Det har man kun kunnet drømme om - absolut magisk," lyder det fra holdleder Dorthe Ballegaard.