Hvad leder du efter?

Nyheder

Kom til online informationsmøde om mulighederne for kombination af eliteidræt og videregående uddannelse

Er du eliteatlet og dermed indplaceret i en af DRF’s bruttogrupper? Og læser du på en videregående uddannelse, eller forventer du at starte på én inden for den nærmeste fremtid? Så kan du nu deltage i et virtuelt informationsmøde med Team Danmark, hvor du kan høre mere om mulighederne og få gode råd til dit uddannelsesforløb. Mødet afvikles den 1. marts kl. 19-20.


New column

Team Danmark afholder årlige informationsmøder om kombination af elitesport og videregående uddannelser, hvor målgruppen er elitesportsudøvere, der enten allerede går eller forventer at starte på videregående uddannelse inden for den nærmeste fremtid. På mødet den 1. marts kan du få indblik i, hvilke muligheder der findes, som kan gøre det lettere at kombinere en eliteidrætskarriere med en videregående uddannelse.

Oplægsholdere og indhold
På mødet vil der være oplæg fra hhv. Team Danmarks dual career konsulenter Christina Teller og Magnus Wonsyld samt uddannelsesrådgiver i Study4Player Kresten Blæsild. Mødet vil omhandle: 

  • Nationale muligheder og regler på uddannelser med og uden særlige elitesportsordninger
  • Team Danmarks tilbud til atleter på de videregående uddannelser
  • Gode råd om ’dual career’
  • Kvote-2 og særlige eliteidrætskompetencer
  • Online uddannelsesmuligheder
  • Gode råd til sabbatår og til anden kompetenceudvikling under eliteidrætskarrieren
  • Vejledning og støttemuligheder gennem Study4Player

Tid og sted
Tirsdag 1. marts 2022 kl. 19-20 online - mødet kan tilgås via dette link. Der er mulighed for at stille spørgsmål i chatten. Oplægget vil efterfølgende være tilgængeligt på Team Danmarks YouTube-kanal.

Spørgsmål kan sendes til Christina Teller (chte@teamdanmark.dk) eller Magnus Wonsyld (mawo@teamdanmark.dk)  fra Team Danmark.

Fysisk informationsmøde i Aarhus
Kan du ikke deltage den 1. marts, eller foretrækker du et fysisk møde, så afholder ESAA - Eliteidræt Aarhus – et fysisk informationsmøde om muligheder på de videregående uddannelser i Aarhus d. 2. marts kl. 16.30-18.00. Invitationen kan findes her.