Hvad leder du efter?

Nyheder

Dansk VM-voltigør til start på lånt hest

Om mindre end 3 timer skal danske Julie Christensen på banen ved sit første VM i franske Le Mans, men det bliver på en lånt hest, da hendes egen hest Plet ikke gik igennem dyrlægetjekket.


New column

(Foto: privat)

Holdleder Dorthe Ballegaard fortæller: ”Julies hest gik desværre ikke igennem dyrlægekontrollen i Le Mans, men heldigvis viser voltigeringsverdenen sig fra sin bedste side ift. fællesskab og hjælpsomhed, og Julie blev tilbudt at stille op på hele to andre heste. Efter træning på dem begge har Julie valgt at gå videre med den franske hest ’Cool’, da hun føler, at det er den hest, hun bedst vil kunne levere nogle gode programmer på.” Hun afslutter:”det er selvfølgelig altid svært at skulle skifte hest, da rytmen og fortroligheden ikke er den samme, men det bliver rigtig spænende at se, hvordan Julie og Cool klarer det i eftermiddag.”

Og hovedpersonen selv fortæller på Facebook, at hun har en god fornemmelse omkring Cool, selvom han er en del højere, end hun er vant til: ”Han er mega cool med alt, jeg laver, og det fungerer bare. Selvom det er svært, så synes jeg, det gik mega fint. Han er dog en ret høj hest, men det skal vi ligesom også lære.”

 

Julie har starttid kl. 16.17 i juniorernes individuelle konkurrence, og du kan følge med live via dette link.