Hvad leder du efter?

Nyheder

OL: Flarup og Fascination takker af i Tokyo

Den sidste del af militarykonkurrencen, nemlig ridebanespringningen, er nu afviklet, og med kun et enkelt nedslag sluttede Peter Flarup og Fascination af som nummer 40 i den samlede individuelle konkurrence.


New column

(Landstræner Bo K. Møller og Peter Flarup - Foto: Anne-Mette Binder)

Fredag startede Peter Flarup og hesten Fascinations OL-eventyr for alvor, da de red på banen i dressurkonkurrencen. De leverede et solidt ridt og endte med 33.70 strafpoint. Søndag var det så tid til terrænspringningen, hvor et par ærgerlige misforståelser mellem rytter og hest resulterede i 67.20 strafpoint. I dagens ridebanespringning hev parret en enkelt bom og fik dermed 4 ekstra strafpoint, hvilket betød, at de endte som nummer 40 i den individuelle konkurrence med i alt 104.90 strafpoint. Guldet gik til Julia Krajewski fra Tyskland, sølvet gik til Tom McEwen fra Storbritannien, og bronzen gik til Andrew Hoy fra Australien.

Også i holdkonkurrencen var både Storbritannien og Australien repræsenteret på medaljeskamlerne. Storbritannien tog nemlig guld og Australien tog sølv, mens Frankrig tog bronze.

Peter Flarup og Fascination takker nu af fra Tokyo og sætter kurs mod Danmark i løbet af de næste par dage, og vi glæder os til at byde dem velkommen hjem.